ПАВЛИНА МИХАЛЕВА ПРЕДСТАВЯ В СЛИВЕН ЕНЕРГИЙНИ ПРАКТИКИ И МАНУАЛНАТА ТЕХНИКА БОУЕН

ПАВЛИНА МИХАЛЕВА ПРЕДСТАВЯ В СЛИВЕН ЕНЕРГИЙНИ ПРАКТИКИ И МАНУАЛНАТА ТЕХНИКА БОУЕН

На 26 септември 2018 година  от 17.30 часа в Библиотека „Зора” гостува Павлина Михалева, която ще проведе отворена среща- разговор, на която ще можете да се запознаете с различни енергийни практики – полезни в ежедневието, както и с мануалната техника Боуен.

Освен теоретичната част, в срещата ще имате възможност да практикувате енергийните техники и да наблюдавате демонстрация на Боуен техниката, както и да зададете въпроси, възникнали по време на срещата.

Все повече хора са достигнали до заключението, че е по-добре да живееш здравословно и пълноценно, отколкото да чакаш да се разболееш и след това да търсиш начин да възстановиш здравето си. Много по-лесно и приятно е да предотвратиш заболяването, от колкото да го излекуваш. На този факт се дължи и бумът на търсенето и предлагането на чисти храни, хранителни добавки, откриването на фитнес зали и йога студиа, холистични центрове за добиване на здравословни знания и полезни навици.  В холистичния си център Павлина Михалева предлага Боуен терапия- подобна на точков масаж, класически и релаксиращи масажи, йога на смеха, медитации, енергийни масажи с Рейки, курсове по Рейки. Тук, по време на срещите, хората могат да усвоят различни, полезни двигателни умения, техники за енергийно поддържане и други.

Защо са полезни Енергийните  и мануални техники за нашето здраве?

Защото ни дават възможност бързо и лесно да балансираме и хармонизираме енергиите в тялото си, да запазим своята жизнена енергия от външна намеса, да повишим своята работоспособност, да мислим по-ясно, да се избавим от главоболие, да се освободим от напрежение,  да се възстановим от умора, да поддържаме силата на имунната система, и много други.

Ето какво споделя Павлина Михалева: „Пътят ми в търсене и усвояване на техники за самопомощ започна когато имах нужда от това. Боледувах много, наддадох много килограми, чувствах се слаба, безжизнена, апатична, депресирана. Всичко тава започна да ми пречи да водя нормален живот, осъзнах, че това пречи и на близките ми да бъдат щастливи. Тогава открих Рейки. Това е цялостна система, философия за живота, за приемането и отдаването, за това кои сме ние и какво можем, но пропускаме. Накратко, начин за управление на енергията. А ние сме енергия, всичко около нас е енергия. Това беше първата крачка към моето осъзнаване. Това, че аз не съм само физическо тяло, което има нужда от храна и лекарства, а съм единно цяло от моите мисли, чувства и физика. И всека една от тези части дава отражение на всички останали. Когато се въздейства върху една и тя подобрява своите функции, това неизменно се отразява и на другите две и те също започват да работят по-добре. Достигнах степен Гранд мастер в Тибетска академия, ръководена от доктор Алексей Шадрин. Няколко години работих над себе си и мога с удоволствие да споделя, че постигнах добри резултати. Започнах да търся начини, за да споделя и с другите своя опит. Завърших курсове за масажи, за да имам право да докосвам хората. След това завърших обучение към австралийската академия по Боуен терапия, придобих мастерска степен, като междувременно направих и няколко специализирани обучения за работа с мама и бебе, със спортисти и др.”

Събитието се осъществява с подкрепата на Фондация „Глобални библиотеки – България” в рамките на конкурс „Библиотеката – активен участник в обществения живот”, в изпълнение на договор РД11-00-338/20.12.2017 г. на Министерство на културата.

 

Предишна СВОБОДЕН ВХОД В ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ "Д.ДОБРОВИЧ" ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДНИ НА КУЛТУРНОТО НАСЛЕДСТВО
Следваща МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО ПРИСТИГА НА ПОСЕЩЕНИЕ В СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ТАНЯ ЕЛЕНСКА: В ПРЕДЛОЖЕНАТА РЕОРГАНИЗАЦИЯ НЕ ВИЖДАМ СЪКРАЩАВАНЕ НА УЧИТЕЛИ, А НА ДВАМА ДИРЕКТОРИ И НЯКОЛКО СЕКРЕТАРКИ

Масово недоволство сред родители и ученици в Сливен предизвикаха плановете на кмета на областния център за драстични промени в училищната мрежа в града.  Те се налагат поради изисквания на Закона за

Новини Сливен

ВЯТЪР СЪБОРИ ДЪРВЕТА В КЕРМЕН

Лятна буря със силен вятър събори 10 дървета в Кермен в четвъртък вечерта. Едно от дърветата е паднало върху къща, има щети. Това съобщи пред Sliveninfo кметът на Кермен Живко

Новини Сливен

ИЗВЕСТНИ ЛИТЕРАТУРОВЕДИ УЧАСТВАХА В КРЪГЛА МАСА, ОРГАНИЗИРАНА ОТ СРЕДНО УЧИЛИЩЕ „КОНСТАНТИН КОНСТАНТИНОВ“ – СЛИВЕН

Известни български литературоведи участваха в кръгла маса „Константин Константинов – познатият и непознатият“, която се проведе в понеделник в камерната зала на Драматичен театър – Сливен. Проявата бе организирана от

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

eight + thirteen =