ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО ДРАМАТА СЪС СЛИВНАЛИЙКАТА ЛИЛИ И НЕЙНИЯ НЕМСКИ ПРИЯТЕЛ
януари 7, 2018 3932 Прегледи

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО ДРАМАТА СЪС СЛИВНАЛИЙКАТА ЛИЛИ И НЕЙНИЯ НЕМСКИ ПРИЯТЕЛ

Нови детайли от мистериозната смърт на двамата млади хора в Кефалоня, които бяха намерени мъртви в навечерието на Нова година шокираха обществеността за пореден път.

В неделя сутринта германският приятел на Лилия е написал два коментара във Facebook под статуси на Лилия, публикувани от юни 2017 г. Първият коментар е текст на една песен на Aesthetic Perfection, озаглавена «Dying in the Worst Way».

От това се разграничава стихът „съжалявам, но не знам какво да правя. И страдам от всичко това. Живея тук, но умирам по най-лошия начин. “

Вторият коментар е сбогуване. „Обичам те, Лиз, завинаги. Ще се срещнем в следващия живот, моля те чакай ме,“ пише 30-годишният.

Предполага се, че малко след това 30-годишният е влязъл в банята и се е самоубил, като преди това е оставил гласово съобщение на бившата си съпруга, която според репортаж на гръцки медии е потвърдила, че той е човек с доказано психологическо минало. Тялото на 30-годишния ще бъде транспортирано в Германия в понеделник, докато тялото на Лилия остава в очакване на нейните близки.

newsbg.eu

Предишна ИЗВЕСТЕН АГРОБИЗНЕСМЕН ПРИЕМА ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ДНЕШНИЯ ИВАНОВДЕН
Следваща РОСЕН АНГЕЛОВ СЕ Е САМОУБИЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБСЪЖДАТ ПУБЛИЧНО ПРОЕКТОБЮДЖЕТА ЗА 2019 Г. НА КОТЕЛ

Публичното обсъждане на проекта за Бюджет 2019 на Община Котел ще се проведе на 30 януари, от10,00 часа в голямата заседателна зала на общината. Кметът Коста Каранашев отправя покана към

Новини Сливен

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН КОНЦЕРТ ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ПАМЕТНИКА НА ШЕСТИ АРТИЛЕРИЙСКИ ПОЛК В СЛИВЕН

Благотворителен концерт по повод годишнината от откриване на паметника на Шести артилерийски полк и за набиране на средства за възстановяването му ще се състои на 23 ноември. Това съобщи на

Новини Сливен

ТРАДИЦИОННИЯТ КАРАКАЧАНСКИ СЪБОР СЕ ПРОВЕДЕ НА КАРАНДИЛА КРАЙ СЛИВЕН

28-то издание на Националния събор на каракачаните в България се проведе днес на местността Карандила край Сливен. Кметът Стефан Радев присъства на откриването и приветства участниците и гостите на събора.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

18 − ten =