ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО ДРАМАТА СЪС СЛИВНАЛИЙКАТА ЛИЛИ И НЕЙНИЯ НЕМСКИ ПРИЯТЕЛ
януари 7, 2018 3834 Прегледи

ОЩЕ ПОДРОБНОСТИ ОКОЛО ДРАМАТА СЪС СЛИВНАЛИЙКАТА ЛИЛИ И НЕЙНИЯ НЕМСКИ ПРИЯТЕЛ

Нови детайли от мистериозната смърт на двамата млади хора в Кефалоня, които бяха намерени мъртви в навечерието на Нова година шокираха обществеността за пореден път.

В неделя сутринта германският приятел на Лилия е написал два коментара във Facebook под статуси на Лилия, публикувани от юни 2017 г. Първият коментар е текст на една песен на Aesthetic Perfection, озаглавена «Dying in the Worst Way».

От това се разграничава стихът „съжалявам, но не знам какво да правя. И страдам от всичко това. Живея тук, но умирам по най-лошия начин. “

Вторият коментар е сбогуване. „Обичам те, Лиз, завинаги. Ще се срещнем в следващия живот, моля те чакай ме,“ пише 30-годишният.

Предполага се, че малко след това 30-годишният е влязъл в банята и се е самоубил, като преди това е оставил гласово съобщение на бившата си съпруга, която според репортаж на гръцки медии е потвърдила, че той е човек с доказано психологическо минало. Тялото на 30-годишния ще бъде транспортирано в Германия в понеделник, докато тялото на Лилия остава в очакване на нейните близки.

newsbg.eu

Предишна ИЗВЕСТЕН АГРОБИЗНЕСМЕН ПРИЕМА ПОЗДРАВЛЕНИЯ НА ДНЕШНИЯ ИВАНОВДЕН
Следваща РОСЕН АНГЕЛОВ СЕ Е САМОУБИЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СТАРИТЕ СЛИВЕНСКИ РОДОВЕ СЕ СЪБИРАТ ЗА 23-ТИ ПЪТ

Двайсет и третата среща на старите сливенски родове организира тази вечер сдружение „Мати Болгария“ – Сливен в комплекс „Национал“. Всяка година това става точно в Деня на независимостта, 22 септември.

Новини Сливен

СЛИВЕН ОТБЕЛЯЗА 146 ГОДИНИ ОТ ОБЕСВАНЕТО НА ВАСИЛ ЛЕВСКИ

С церемония по полагане на венци и цветя пред бюст-паметника на Васил Левски днес бяха отбелязани 146 години от неговата гибел. В словото си кметът Стефан Радев заяви, че Апостолът

Новини Сливен

ЕДИН УРОК ПО РОДОЛЮБИЕ В СЛИВЕН

Родината се явява най-силният спойващ елемент на едно общество. А когато нашето общество е сплотено, то е силно. Когато сме силни  като народ, сме силни като отделни единици. Когато сме

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

4 × five =