ОЩЕ ЕДИН СЛУЧАЙ НА КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН
април 11, 2020 9051 Прегледи

ОЩЕ ЕДИН СЛУЧАЙ НА КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН

В Сливен е регистриран още един случай на коронавирус. Става въпрос за жена, съобщи ген. Мутафчийски. Тя е 12-та заразена с вируса.

648 са заразените с коронавирус. Няма нова област, но във Велико Търново е заразено цяло семейство. Починалите вече са 26.

Началникът на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса ген. проф. Венцислав Мутафчийски съобщи последни данни за развитието на заболеваемостта.

Мъжът, починал преди 2 дни в „Пирогов“, е дал положителна проба за COVID-19. Така жертвите вече са 26. Общо починали са 14 мъже и 12 жени. Средната възраст на загиналите е 64 години.

Увеличението е с 3.8% от вчера. Няма нови смъртни случаи. В София има 15 случаи, в „Пирогов“ – 6, в „Света София“- 1, в Инфекциозна болница – 1, в „Токуда“ – 1. В Кърджали има 1, в Пазарджик – 1, във Велико Търново са трима, семейство с 9-годишно дете, в Сливен е 1, в Смолян – 1, в Бургас – 1.

Предишна ЛАЗАРОВДЕН Е
Следваща ПРОДЪЛЖАВАТ МЕРКИТЕ ЗА БЕЗОПАСНОСТ ПО ВРЕМЕ НА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ В ОБЩИНА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕНСКА ПОЛИЦИЯ СЪПРОВОЖДА ПРОТЕСТНО АВТОШЕСТВИЕ ДО ЯМБОЛ

Служители на РУ-Сливен и сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Сливен проведоха полицейски мероприятия по обезпечаване на обществения ред и безопасността на движението по време и след приключване на протестно автошествие, организирано

Новини Сливен

ПРОДАВА СЕ ГАРАЖ В КВАРТАЛ „КОЛЬО ФИЧЕТО „

Предлагаме ви обява за продажба на гараж в сливенския квартал „Кольо Фичето“. Продавам гараж  в кв. „Кольо Фичето“, до гаража на МВР, етаж втори първи гараж. Удобен, както за гараж,

Новини Сливен

ИМА ИНВЕСТИТОРСКИ ИНТЕРЕС ЗА 15 ДЕКАРА ОТ БИВШИТЕ КАЗАРМИ НА БУЛ.“БУРГАСКО ШОСЕ“

Община Сливен предлага на местния парламент да бъдат продадени 15 декара от бившите казарми на бул. „Бургаско шосе“, които станаха общинска собственост през 2005 година. Оказва се, че инвеститор е