ОЩЕ ДВА РЕСТОРАНТА СЕ ВКЛЮЧИХА В ИНИЦИАТИВАТА НА БХРА ЗА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НА МЕДИЦИ В СЛИВЕН /обновена/

ОЩЕ ДВА РЕСТОРАНТА СЕ ВКЛЮЧИХА В ИНИЦИАТИВАТА НА БХРА ЗА БЕЗПЛАТЕН ОБЯД НА МЕДИЦИ В СЛИВЕН /обновена/

Още два ресторанта се включиха в инициативата на Българска хотелиерска и ресторантьорска асоциация за доставка на топъл обяд за медиците на първа линия в Сливен. Това са ресторанта на хотел „Брилянтин“ и ресторант „Вила Вилекула“, съобщи пред Sliveninfo Христо Стоянов, председател на БХРА в Сливен.

„Ресторантите, които доставят топъл обяд за медици вече станаха 13. Това е нашият скромен принос в общите усилия на обществото ни срещу коварния вирус“, каза Христо Стоянов.

„Малко след публикацията в Sliveninfo днес, се обадиха от ресторант „Приказката“, декларирайки, че и те се включват в инициативата. Което е похвално.“, допълни Христо Стоянов.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВЯВА СТУДЕНТИТЕ ПО СЛУЧАЙ 8 ДЕКЕМВРИ
Следваща ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ДНЕВЕН ЦЕНТЪР "СВ. СТИЛИЯН ДЕТЕПАЗИТЕЛ" ПОЛУЧИХА ПОДАРЪЦИ ОТ ОБЩИНАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗВЕСТЕН СЛИВНАЛИЯ ТЪРСИ ЖЕНА – СПАСИТЕЛ, ЗА ДА Й БЛАГОДАРИ

Един известен сливналия издирва чрез Sliveninfo жената, която го е спасила в труден момент, за да й благодари. Той се казва Кръстьо Берберов и дълги години бе международникът на Община

Новини Сливен

ОТКРАДНАХА ТЕЛЕФОНА И ЛИЧНИТЕ ДОКУМЕНТИ НА 29-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН

Криминалисти на РУ-Сливен работят по кражба на лични вещи. На 12 януари 29-годишен мъж е подал заявление, че в района на игрище под стадион „Хаджи Димитър“, е извършена кражба на

Новини Сливен

ИДВА СЕДМИЦА С МНОГО ВЯТЪР И МАЛКО ДЪЖД

Започваме седмица, през която ще има много вятър и малко дъжд. Такива са прогнозите за Сливен на Sinoptik.bg. Първите два дни отново ще бъдат пролетни с температури до 16 градуса.