ОУ „Д-Р ПЕТЪР БЕРОН“ – СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА РАБОТИ ПО НП „ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ“

ОУ „Д-Р ПЕТЪР БЕРОН“ – СЕЛО ЖЕЛЮ ВОЙВОДА РАБОТИ ПО НП „ИНОВАЦИИ В ДЕЙСТВИЕ“

В ОУ „Д-р Петър Берон” в периода 18.11-19.11.2019г  се проведе мобилност за популяризиране и мултиплициране на добри иновации по НП „Иновации в действие”. Програмата дава възможност за обмен на идеи и иновативни училищни практики, чрез посещение на място на учители и ученици в избрано училище – „партньор”. В проведената мобилност  взеха участие  учители и ученици от ОУ „Панайот Волов” с. Мадара, обл. Шумен, невписано в списъка на иновативните училища и ОУ „Христо Смирненски” с. Строево, общ. Пловдив, което е иновативно училище.

Целта на мобилността беше гостите да се запознаят с опита в прилагане на иновативни методи на обучение. На срещата  всички имаха възможност да наблюдават открит урок по ИТ и презентация, чрез която се запознаха със същностна на иновацията в училището.

Беше осъществен мониторинг от старши експерт от РУО Сливен – г-жа Веселина Бонева.

Предишна ГЕРБ - СЛИВЕН ИМА ШЕСТ ПРЕДСЕДАТЕЛСКИ МЕСТА В КОМИСИИТЕ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ
Следваща 27 ДУШИ СА НАЗНАЧЕНИ КАТО ОЗЕЛЕНИТЕЛИ И ОФИС - СЪТРУДНИЦИ ПО ОП "РАЗВИТИЕ НА ЧОВЕШКИТЕ РЕСУРСИ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРЕДСТАВИТЕЛ НА „ЗЕЛЕНО ДВИЖЕНИЕ“ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ДБ В СЛИВЕН

  Представител на „Зелено движение“ ще води листата на коалиция „Демократична България“ в Област Сливен, научи Sliveninfo. По вероятно е водач да стане Николай Сиджимов, който доскоро беше зам.-министър на

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧНА ПРЕМАХВАНЕТО НА НЕЗАКОННИТЕ ГАРАЖИ В СИНЯТА ЗОНА

Община Сливен започна премахването на незаконните гаражи в синята зона на централната част. За целта е наета фирма „Бул-гейт“. „Не сме си поставяли срок за премахването на гаражите“, заяви пред

Новини Сливен

ОПЕРЕТАТА „ПРИЛЕПЪТ“ ГОСТУВА НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА НА 30 ЮНИ 2021 Г.

30 ЮНИ 2020г. (сряда) – 19:00 ч. в Драматичен театър „Ст. Киров“, гр. Сливен гостува „ПРИЛЕПЪТ“ оперета от Йохан Щраус – син Либрето Карл Хафнер и Рихард Жене ПОСТАНОВЪЧЕН ЕКИП: