ОТ 20 МАРТ ЗАТВАРЯТ МАГАЗИНИТЕ ЗА ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ НА ОБЩИНСКИЯ ПАЗАР В СЛИВЕН
март 19, 2020 3655 Прегледи

ОТ 20 МАРТ ЗАТВАРЯТ МАГАЗИНИТЕ ЗА ПРОМИШЛЕНИ СТОКИ НА ОБЩИНСКИЯ ПАЗАР В СЛИВЕН

Община Сливен продължава да предприема нови мерки, свързани с превенцията срещу разпространението на коронавирус. От петък, 20 март, ще бъдат затворени магазините за промишлени стоки на общинския пазар. Търговците няма да заплащат наем на общината за периода от 20 март до края на месеца.

В същото време продължава изпълнението на останалите мерки. Продължава засиленото полицейско присъствие в квартал „Надежда“. Всеки ден след 21 часа се прави дезинфекция на критичните точки. Обработват се детски площадки, спирки, пазарът, пейки и други, като в това число влиза квартал „Надежда“. Снощи е обработен и квартал „Речица“.
На лицата, на които е наложена карантина, протоколите им се връчват от органите на МВР, а при неспазването им, носят наказателна отговорност.

И към момента няма потвърден случай на заразен с коронавирус на територията на Община Сливен. Кметът Стефан радев апелира гражданите за самодисциплина и спазване на мерките. На денонощния телефон на община Сливен 044/66 30 66 може да се подават сигнали за струпване на хора и работещи заведения.
„Няма причина за паника. Бъдете дисциплинирани и разумни. Пазете живота на вашите близки!“, призовава Стефан Радев.

Предишна ВОДАЧ НА БМВ Х5 НАПРАВИ ОПИТ ДА ИЗБЯГА ОТ ПОЛИЦЕЙСКА ПРОВЕРКА ПРИ ВЛИЗАНЕ В КВАРТАЛ "НАДЕЖДА"
Следваща СВАТБИ БЕЗ ЦЕЛУВКИ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НОВОЗАГОРСКИ УЧЕНИЦИ ЗАЕХА ВТОРО МЯСТО В КОНКУРСА „ПОСЛАНИЦИ НА ЗДРАВЕТО“

Ученици от Начално училище „Любен Каравелов” гр. Нова Загора се класираха на второ място за забележително и оригинално изпълнение на проект със заглавие „Аз и моето здраве“  в националния конкурс

Новини Сливен

СЕЛО ГАВРАИЛОВО ЧЕСТВА СВОЯ ПРАЗНИК

Празничният Архангеловден в Гавраилово започна с поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите във войните жители на селото. Днес храмовия си празник отбелязва и църквата в селото „Св.

Новини Сливен

МАРИЯ БЕЛОВА: ЗА МЕН ВРЪЗКАТА С ХОРАТА Е НАЙ-ВАЖНИЯТ ЕЛЕМЕНТ ОТ РАБОТАТА НИ КАТО ДЕПУТАТИ

Мария Белова е народен представител от ПП ГЕРБ – Сливен в 44-тото Народно събрание. От 16 май 2019 г. е председател на Комисията по земеделието и храните и член на