ОТ 15 ЮНИ ПУСКАТ ТОПЛАТА ВОДА В СЛИВЕН
юни 9, 2020 1062 Прегледи

ОТ 15 ЮНИ ПУСКАТ ТОПЛАТА ВОДА В СЛИВЕН

„Годишният ремонт на съоръженията в Топлофикация – Сливен приключва в края на текущата седмица. Извиняваме се на жителите на града за причиненото неудобство от спирането на топлата вода в града, но благодарение на дейностите, които извършваме в момента, ще успеем да гарантираме безпроблемната работа на съоръженията ни през зимния период, когато бъде включеното парното отопление“, съобщи лично изпълнителният директор на Топлофикация – Сливен инж.Павлин Костов.

От дружеството обявиха, че от 15 юни топлоподаването в целия град ще бъде отново възстановено. Спирането бе предвидено за периода от 22 май до 14 юни, като Топлофикация – Сливен бяха съобщили публично датите, в които ще се проведе ремонтът предварително. За щастие, по всичко личи, че ще се впишат в планираните срокове и няма да се стигне до закъснения.

„Благодарим за проявеното разбиране и търпение от страна на всички наши абонати, които бяха засегнати и нямаха топла вода“ , допълни директорът.

Предишна 23,4% СА БОЛНИТЕ С КОВИД - 19 МЕДИЦИ, ПРОДЪЛЖАВА ДЕЗИНФЕКЦИЯТА И ВЗЕМАНЕТО НА ПРОБИ ОТ МБАЛ "ХАДЖИ ДИМИТЪР"
Следваща СЛИВНАЛИЯ ЗАСТАВА ПРЕД СЪДА ЗА СМЪРТ НА ПЕШЕХОДЕЦ

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ГОЛЕМИЯТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ ЩЕ БЪДЕ КАНДИДАТ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК В ЯМБОЛ

Енчо Керязов влиза в политиката. Световноизвестният цирков акробат и еквилибрист ще се кандидатира за общински съветник в Ямбол, научи Sliveninfo. „От 30 г. живея и работя зад граница, основно в

Новини Сливен

ЛЕК АВТОМОБИЛ ИЗГОРЯ ПРИ ПОЖАР В СЕЛО ГАВРАИЛОВО

На 21 януари,  в 21,52 часа, е получен сигнал за  горящ лек автомобил в село Гавраилово. На място е изпратен екип на РСПБЗН-Сливен, който е ликвидирал пожара в 22,20 часа.

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ СВЕЩЕНИК НАПРАВИ ДАРЕНИЕ ЗА ХРАНИТЕЛНАТА БАНКА

Популярният сливенски свещеник отец Янко Георгиев направи дарение за Общинската хранителна банка. В петък отец Янко, който е председател на църковното настоятелство на храм „Света Богородица“, дари няколко кашона с