ОТ 15 ЮНИ ПУСКАТ ТОПЛАТА ВОДА В СЛИВЕН
юни 9, 2020 1102 Прегледи

ОТ 15 ЮНИ ПУСКАТ ТОПЛАТА ВОДА В СЛИВЕН

„Годишният ремонт на съоръженията в Топлофикация – Сливен приключва в края на текущата седмица. Извиняваме се на жителите на града за причиненото неудобство от спирането на топлата вода в града, но благодарение на дейностите, които извършваме в момента, ще успеем да гарантираме безпроблемната работа на съоръженията ни през зимния период, когато бъде включеното парното отопление“, съобщи лично изпълнителният директор на Топлофикация – Сливен инж.Павлин Костов.

От дружеството обявиха, че от 15 юни топлоподаването в целия град ще бъде отново възстановено. Спирането бе предвидено за периода от 22 май до 14 юни, като Топлофикация – Сливен бяха съобщили публично датите, в които ще се проведе ремонтът предварително. За щастие, по всичко личи, че ще се впишат в планираните срокове и няма да се стигне до закъснения.

„Благодарим за проявеното разбиране и търпение от страна на всички наши абонати, които бяха засегнати и нямаха топла вода“ , допълни директорът.

Предишна 23,4% СА БОЛНИТЕ С КОВИД - 19 МЕДИЦИ, ПРОДЪЛЖАВА ДЕЗИНФЕКЦИЯТА И ВЗЕМАНЕТО НА ПРОБИ ОТ МБАЛ "ХАДЖИ ДИМИТЪР"
Следваща СЛИВНАЛИЯ ЗАСТАВА ПРЕД СЪДА ЗА СМЪРТ НА ПЕШЕХОДЕЦ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖИТЕЛ НА КВАРТАЛ „НАДЕЖДА“ СПЕЧЕЛИ 200 000 ЛЕВА ОТ ЧАСТНА ЛОТАРИЯ

Жител на сливенския квартал „Надежда“ спечели 200 000 лева, търкайки билетче от частна лотария. Мъжът вече черпи, а в квартала се слагат софри. Това е най-голямата печалба от частна лотария

Новини Сливен

МЕРЦЕДЕС ГОРЯ В СЛИВЕНСКИЯ КВАРТАЛ „ДРУЖБА“

На 29 ноември, е получен сигнал за горящ автомобил  марка „Мерцедес“ в сливенския квартал „Дружба“. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Нанесени са щети по предната

Новини Сливен

ОБРАХА МАГАЗИН В НОВА ЗАГОРА

Криминалисти работят по заявена кражба от обособен търговски обект в частен имот в квартал „Шести“ в град Нова Загора. За кражбата е заявил собственикът на имота- мъж на 44 години.