ОТ СРЯДА ПУСКАТ ПАРНОТО В СЛИВЕН
07.11.2023 1397 Прегледи

ОТ СРЯДА ПУСКАТ ПАРНОТО В СЛИВЕН

УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

Във връзка с понижаване на температурите и постъпили в дружеството заявления за включване на отоплението, Ви уведомяваме, че считано от 08.11.2023г. “Топлофикация – Сливен – инж.Ангел Ангелов” ЕАД обявява начало на отоплителен сезон 2023г. – 2024г.

Поетапно включване на отоплението ще се извърши в следната последователност:

– детски градини, ясли, и учебни заведения;

– болнични и здравни заведения;

– жилищни сгради;

– стопански потребители

Във връзка с това е необходимо вътрешните отоплителни инсталации в сградите, както и отоплителните тела в жилищата да бъдат приведени в готовност за работа.

За да се избегнат проблеми и осигури нормално функциониране на вътрешните инсталации, е необходимо:

▶ Да бъдат приключени всички ремонтни дейности по вътрешните инсталации.

▶ Да се отстранят проблемите в сгради, в които мазета, абонатни станции, както и коридори, водещи към тях са наводнени, замърсени или със затруднен достъп.

▶ Вътрешните инсталации за отопление е необходимо да бъдат напълнени от упълномощеното лице, отговарящо за абонатната станция.

▶ Вентилите на отоплителните тела трябва да се отворят на максимална степен, за да не се налага допълнително обезвъздушаване.

▶ В случай, на констатиран проблем с електронните уреди, монтирани на радиаторите, е необходимо да се уведоми топлинния счетоводител, който отговаря за тяхната поддръжка.

Ако някоя сграда етажна собственост не желае да бъде включено отоплението е необходимо да го заяви писмено в Информационния център на дружеството на адрес бул. “Хаджи Димитър” 39.

Предишна ГОЛЕМИЯТ ГЛАС НА БЪЛГАРИЯ, МАГИЧНИЯТ ТАЛАНТ ЩЕ ГОСТУВА В ЯМБОЛ “ДВЕ ЦЕЛУВКИ” - ТУРНЕ 2023 НА ГЕОРГИ ХРИСТОВ
Следваща ПЛАМЕН КРУМОВ: НАШИЯТ ПЪТ НЕ СВЪРШВА ТУК, ЗАПОЧВАМЕ НОВО НАЧАЛО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЕРБ – СЛИВЕН ДАРИ ШЕСТ ТОНА ПРОДУКТИ НА ОБЩИНСКАТА ХРАНИТЕЛНА БАНКА „ЗАЕДНО ЗА ТЕБ!“, ОРГАНИЗИРАНА ОТ ОБЩИНАТА

ГЕРБ – Сливен дари шест тона продукти от първа необходимост на Общинската хранителна банка „Заедно за теб!“, организирана от Община Сливен. Дарението включва олио, брашно, ориз, леща, боб, захар, макаронени

Новини Сливен

ГРЕЙНАХА СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА В СЛИВЕН

Снощи грейнаха светлините на коледната елха, влакчето пред Общината и други елементи, които вече са поставени. Останалите ще бъдат включени поетапно. „Заради епидемичната обстановка тази година не се проведе тържество,

Новини Сливен

ВЪЗСТАНОВЯВА СЕ РАБОТНОТО ВРЕМЕ НА СЕКТОР БДС – СЛИВЕН

От 01.11.2020 г. работното време на сектор „Български документи за самоличност“ е от 08,30 ч. до 17,30 ч. Във връзка с постоянно растящия брой на заразените с корона вирус COVID-19