ОТРИЦАТЕЛНА Е ПРОБАТА НА ТЕСТВАНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС ЖИТЕЛ НА ТВЪРДИЦА
31.03.2020 3941 Прегледи

ОТРИЦАТЕЛНА Е ПРОБАТА НА ТЕСТВАНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС ЖИТЕЛ НА ТВЪРДИЦА

Пробата на нашия съгражданин, който бе тестван за коронавирус е отрицателна. Току-що ми съобщиха медицинските власти. Това заяви пред Sliveninfo кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов.

Преди три дни международен шофьор от Твърдица бе настанен в Инфекциозното отделение на сливенската болница, след съмнение за коронавирус. Всички, с които той е контактувал в Твърдица, са под карантина.

„Това е добра новина за Твърдица, но искам да декларирам, че мерките трябва да се спазват още по-стриктно от всички. Като общинска администрация ще бъдем безкомпромисни в това отношение“, каза кметът Атанас Атанасов пред Sliveninfo.

Предишна ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НЕЗАКОНЕН ДОБИВ НА ГРАДЕШКИ КАМЪК
Следваща ЕПИДЕМИЯТА ЩЕ СИ ОТИДЕ ОТ СЛИВЕН, АКО КРЪСТЪТ СВЕТНЕ ОТНОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

11 ЖИТЕЛИ НА ОБЛАСТ СЛИВЕН СА ИЗЛЕКУВАНИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЩИЕ

През последното денонощие 11 жители на Сливенска област са излекувани от коронавирусни инфекции. Трима новозаболели са хоспитализирани, съобщи Областният кризисен щаб.  Двама са от община Сливен, един – от община Котел.

Новини Сливен

ПЛАНИРАНО СПИРАНЕ НА ВОДОПОДАВАНЕТО НА КВ. „РЕЧИЦА“ НА 29.09.2022 Г.

„Водоснабдяване и Канализация – Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че във връзка с изпълнението на строително-монтажните работи за обект: “Изграждане и реконструкция на водопроводната и канализационна мрежа и съпътстващите ги

Новини Сливен

КАПИТАНЪТ НА ПАОК – СОЛУН ЗА ДЕЦА Е ОТ СЛИВЕН

Той се казва Симеон Борисов и вече е капитан на ФК ПАОК – Солун в своята възрастова група. 11-годишният Симеон е централен нападател и основна фигура в тима от Солун.