ОТРИЦАТЕЛНА Е ПРОБАТА НА ТЕСТВАНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС ЖИТЕЛ НА ТВЪРДИЦА
март 31, 2020 3678 Прегледи

ОТРИЦАТЕЛНА Е ПРОБАТА НА ТЕСТВАНИЯ ЗА КОРОНАВИРУС ЖИТЕЛ НА ТВЪРДИЦА

Пробата на нашия съгражданин, който бе тестван за коронавирус е отрицателна. Току-що ми съобщиха медицинските власти. Това заяви пред Sliveninfo кметът на Община Твърдица Атанас Атанасов.

Преди три дни международен шофьор от Твърдица бе настанен в Инфекциозното отделение на сливенската болница, след съмнение за коронавирус. Всички, с които той е контактувал в Твърдица, са под карантина.

„Това е добра новина за Твърдица, но искам да декларирам, че мерките трябва да се спазват още по-стриктно от всички. Като общинска администрация ще бъдем безкомпромисни в това отношение“, каза кметът Атанас Атанасов пред Sliveninfo.

Предишна ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА НЕЗАКОНЕН ДОБИВ НА ГРАДЕШКИ КАМЪК
Следваща ЕПИДЕМИЯТА ЩЕ СИ ОТИДЕ ОТ СЛИВЕН, АКО КРЪСТЪТ СВЕТНЕ ОТНОВО

За автора

Може да харесате още

Новини Ямбол

ПРОФЕСОР ОТ ШВЕЙЦАРИЯ ЩЕ ПРЕГЛЕЖДА ПАЦИЕНТИ ДВА ДНИ В МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР „ТОП МЕДИК” – ЯМБОЛ

На 17.02 и 18.02.2022г. Проф. Красимир Желев – Главен изпълнителен директор на Swiss Pain and Detox Clinic, основател на медицинска практика за анестезия и болка терапия, биологична медицина, Кройцлинген, Швейцария.

Новини Сливен

БИВШ ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИК ОРГАНИЗИРА ЧЕРВЕН ГЕНЕРАЛСКИ ДЕСАНТ В СЛИВЕН

Бившият общински съветник Петър Димитров организира червен генералски десант в центъра на Сливен. Малко преди обед на 18 март той посрещна ген. Цветан Харизанов и ген. Галимир Пехливанов. Г-н Харизанов

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Една бабка, както стояла на балкона си на четвъртия етаж, забелязала добре сложен млад мъж да стои пред входа. Подсвирнала, младежът се поогледал, но не я видял. Бабата отново