ОТНОВО ХИТОВА КОМЕДИЯ НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА
юни 19, 2022 416 Прегледи

ОТНОВО ХИТОВА КОМЕДИЯ НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА

Много смях и страхотна игра на актьорите! Това очаква зрителите на 29.юни в зала “Сливен” от 19.00ч. Много екстремни ситуации на сцената и вечерта ви ще е незабравима, разтоварваща и забавна, ако посетите комедията “ Една седмица, не повече”!

Да усложнява пределно прости житейски ситуации е основно свойство на човека. Но когато става дума за любов, никога не се знае как ще завърши всичко. В тази чудовищно смешна пиеса на Клеман Мишел един отегчен мъж иска да се раздели с половинката си, но не намира сили да й каже. Затова решава да потърси помощ от приятел. Ако вече сте се сетили, че приятелят ще се влюби в жената, прави сте. Но това е най-малкото, което може да очаквате.

Екипът на „Една седмица, не повече“ не носи отговорност, ако след представлението излезете тотално зашеметени от невъобразимите ситуации, в които ще изпаднат героите на Йоана Буковска , Димо Алексиев и Емил Марков.

Едно обаче е сигурно: когато един мъж пожелае толкова силно да се раздели с една жена, се случва нещо, което и самият него ще изненада…..

Взривяващ ще е смехът, а моментите шокиращи и незабравими!

Билети в касата на зала “Сливен” с работно време от 10.00ч до 13.00ч и от 15.00ч до 17.00ч.
Тел.: 0895 300 370

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ЖГЕРБ-СЛИВЕН УЧАСТВАХА В ЛЯТНА АКАДЕМИЯ 2022 НА ЖЕНИ ГЕРБ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ Е ЗАДЪРЖАН В ТВЪРДИЦА

30-годишен мъж е задържан за грабеж от служители на РУ-Твърдица. На 25 юни, около 22,00 часа, в град Шивачево Н.Д.(30г.) , след като е използвал сила, е отнел от владението

Новини Сливен

УДЪЛЖАВА СЕ КРАЙНИЯТ СРОК ЗА НАБИРАНЕ НА ПРЕБРОИТЕЛИ И КОНТРОЛЬОРИ ЗА ПРЕБРОЯВАНЕ 2021 Г.

Удължава се крайният срок за набиране на преброители и контрольори за предстоящото през януари и февруари 2021 г. преброяване на населението и жилищния фонд. В срок до 16 ноември 2020

Новини Сливен

28-ГОДИШНА ДАМА ОТ СЛИВЕН ЗАМЕНЯ РУМЕН БОЗУКОВ В ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ

28-годишна дама от Сливен ще стане съветничка на мястото на Румен Бозуков от групата на БСП, който бе избран за изпълнителен директор на „Пазарът за плодове, зеленчуци и цветя“ АД.