ОТМЕНЯТ ПОСРЕЩАНЕТО НА ДЖУЛАЯ НА ЗНАКОВО МЯСТО КРАЙ ТВЪРДИЦА
юни 26, 2020 1115 Прегледи

ОТМЕНЯТ ПОСРЕЩАНЕТО НА ДЖУЛАЯ НА ЗНАКОВО МЯСТО КРАЙ ТВЪРДИЦА

Общински кризисен щаб – Твърдица взе решение да отмени провеждането на предвидената проява за 30 юни срещу 1 юли – Джулай морнинг. Причина е усложнената епидемологична обстановка в общината, установените случаи на заразени с коронавирус на територията на града, рекордния брой на заразени в страната от последните дни и невъзможността в тази ситуация да се гарантира физическата дистанция и безопасността на присъстващите на мероприятието, както и на жителите на община Твърдица.

„Като се извиняваме искрено за неудобството, което се създава и за разочарованието на феновете на мероприятието, както и на участниците, изразяваме твърдото си убеждение, че здравето на всеки един човек, който би се превърнал в потенциален обект на заразата за нас е най- важния мотив за взетото решение.

Считаме, че започнатата от общината инициатива за посрещане на юлското слънце в близост до Потопената църква се превърна в добра традиция, която ще има своето развитие в бъдеще. Изхождайки от обстановката на този етап разума трябва да надделее над емоциите и всички заедно да проявим отговорност“, обявиха от Общински кризисен щаб – Твърдица.

Предишна 6 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В СЛИВЕН, 166 В СТРАНАТА
Следваща ИЗВЪРШИТЕЛ НА ГРАБЕЖ Е ЗАДЪРЖАН В ТВЪРДИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

140-МЕТРОВОТО ЗНАМЕ НА СЛИВЕН Е УШИТО ОТ ЕДНА ЖЕНА ЗА ТРИ ДНИ

Около 35 килограма тежи 140-метровото знаме, което утре  –  3 март, ще измине маршрута между паметниците на Хаджи Димитър и Панайот Хитов. Българският трибагреник ще бъда в центъра на събитията,

Новини Сливен

ИМЕТО НА СТЕФАН ПАСКОВ СЕ ПОЯВИ КАТО КООРДИНАТОР В САЙТА НА ИЗПРАВИ СЕ.БГ

Името на общинския съветник от Сливен Стефан Пасков се появи с неговата снимка, телефон и e-mail в сайта на гражданската платформа на Мая Манолова Изправи се.бг, установи Sliveninfo. Преди 10

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ИЗВЕСТНИЯ ДРАМАТУРГ, ПОЕТ И ПИСАТЕЛ СТЕФАН ЦАНЕВ

Кметът Стефан Радев посрещна в общината известния драматург, поет и писател Стефан Цанев. Тази вечер в 17.00 часа, в зала „Май“ ще се проведе среща-разговор с него и Доротея Тончева.