ОТЛИЧНИКЪТ НА ГЕРБ СРЕД СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ СЕ КАЗВА СТОЯН ПЕНКОВ
30.10.2019 8294 Прегледи

ОТЛИЧНИКЪТ НА ГЕРБ СРЕД СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ СЕ КАЗВА СТОЯН ПЕНКОВ

Изборите миналата неделя родиха и своите отличници по резултати. Един от тях сред кандидатите за кметове в селата на Община Сливен е Стоян Пенков. Досегашният кмет на Жельо войвода спечели главозамайваща победа срещу основния политически противник. Кандидатът на ГЕРБ взе 1002, а опонентът му само 98.

„Тази победа е изстрадана с много, много работа през последните четири години. И с добро отношение към всеки жител на селото, без значение за кого е гласувал на изборите“, споделя Стоян Пенков, който е кмет на едно от най-големите села в общината.

51-годишният здравеняк няма свободно време, нито хоби. Когато не се занимава с обществените проблеми, се включва в производството на зеленчуци, помагайки на своята съпруга. Съпрузите са щастливи, че имат две прекрасни дъщери.

„Аз така съм научен – „Залудо работи, залудо не стой“. С радост разбрах, че един от основните принципи на ГЕРБ като партия е – работа, работа, работа. Сигурно затова и хората ни обличат със своето доверие, което много задължава“, счита кметът на село Жельо войвода.

Предишна АТИЛА САКАЛОВ ОТ СЛИВЕН СТАНА ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО НАТУРАЛЕН КУЛТУРИЗЪМ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗЕТ ПРЕБИ ТЪСТА СИ С ТРЪБА

Полицейски служители на РУ-Твърдица са задържали 25-годишен  за причиняване на телесна повреда. Около 12,45 часа, на 5 януари, полицейски екипи са се отзовали на сигнал за сбиване в град Шивачево.

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

  Двама студенти съквартиранти си говорят: – Много е тежко положението с храната… без никакви доходи… Искаш ли да си вземем едно прасе и да си го гледаме на терасата?

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ЗЕМЕДЕЛЦИ БЛОКИРАХА ЯМБОЛСКАТА ДЕТЕЛИНА

Земеделци от Сливенско блокираха Ямболската детелина, видя репортер на Sliveninfo. Точно в 10 часа в понеделник трактори спряха движението по всички направления на пътното съоръжение. Земеделците имаха перфектна организация, а