ОТЛИЧНИКЪТ НА ГЕРБ СРЕД СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ СЕ КАЗВА СТОЯН ПЕНКОВ

ОТЛИЧНИКЪТ НА ГЕРБ СРЕД СЕЛСКИТЕ КМЕТОВЕ СЕ КАЗВА СТОЯН ПЕНКОВ

Изборите миналата неделя родиха и своите отличници по резултати. Един от тях сред кандидатите за кметове в селата на Община Сливен е Стоян Пенков. Досегашният кмет на Жельо войвода спечели главозамайваща победа срещу основния политически противник. Кандидатът на ГЕРБ взе 1002, а опонентът му само 98.

„Тази победа е изстрадана с много, много работа през последните четири години. И с добро отношение към всеки жител на селото, без значение за кого е гласувал на изборите“, споделя Стоян Пенков, който е кмет на едно от най-големите села в общината.

51-годишният здравеняк няма свободно време, нито хоби. Когато не се занимава с обществените проблеми, се включва в производството на зеленчуци, помагайки на своята съпруга. Съпрузите са щастливи, че имат две прекрасни дъщери.

„Аз така съм научен – „Залудо работи, залудо не стой“. С радост разбрах, че един от основните принципи на ГЕРБ като партия е – работа, работа, работа. Сигурно затова и хората ни обличат със своето доверие, което много задължава“, счита кметът на село Жельо войвода.

Предишна АТИЛА САКАЛОВ ОТ СЛИВЕН СТАНА ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОН ПО НАТУРАЛЕН КУЛТУРИЗЪМ
Следваща ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ ОТБЕЛЕЖИ ДЕНЯ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В БОЛНИЦАТА ОТВОРИ КАБИНЕТ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНИ

В МБАЛ „Д-р Иван Селимински“ е отворен кабинет за поставяне на ваксини. Днес е с работно време от 10 до 14 часа. Предстои изготвяне на график за следващите дни.

Новини Сливен

ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – СЛИВЕН НА 29 МАРТ 2018 Г.

Заседание на Общински съвет – Сливен ще се проведе утре от 9 часа в зала „Май“. На традиционната пресконференция днес присъстваха председателят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев и

Новини Сливен

ЗАДИГНАХА КОМПЮТЪР И МОТОРЕН ТРИОН ОТ КЪЩА В ШИВАЧЕВО

Полицейски служители на РУ-Твърдица работят по взломна кражба от частен имот в град Шивачево. За времето от 10 до 18 юли неизвестен извършител е проникнал в имота на 36-годишен мъж