ОТКРИТ УРОК ПОД НАДСЛОВ „ДЕН НА ГРАМОТНОСТТА“ СЕ ПРОВЕДЕ В ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ
26.06.2018 1502 Прегледи

ОТКРИТ УРОК ПОД НАДСЛОВ „ДЕН НА ГРАМОТНОСТТА“ СЕ ПРОВЕДЕ В ДНЕВЕН ЦЕНТЪР ЗА ПЪЛНОЛЕТНИ ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ

В Дневен център за пълнолетни лица с увреждания – фондация ,,Милосърдие” се проведе открит урок под надслов „Ден на грамотността“. Той беше открит от ръководителя на центъра Камелия Грозева.
По време на беседата участниците заедно със социалния педагог Мария Манолова четоха и анализираха разказа „Андрешко“ от Елин Пелин.
На открития урок присъстваха заместник – областният управител Димитринка Петкова, заместник – кметът Стоян Марков, Атанаска Бонева – представител на Национален алианс за социална отговорност и екипът на центъра.
В края на срещата всички участници получиха грамоти и символични подаръци.
Организатор на събитието е фондация „Милосърдие“ – Сливен, със съдействието на ученици от 9 клас на ППМГ „Добри Чинтулов“, с класен ръководител Поля Филипова.
Дейността на фондацията е свързана с подобряване на качеството на живот на хората с увреждания и повишаване на възможностите им за социално включване чрез развитие на личните им качества, социалните умения и трудовите им компетентности.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ВТОРА САМОСТОЯТЕЛНА ИЗЛОЖБА НА АЛЛА БАЛАН БЕШЕ ОТКРИТА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДВАМА УБИТИ И ШЕСТИМА РАНЕНИ ПРИ МАСОВ БОЙ

Двама души са убити, а други шестима – ранени при масов бой в новозагорския квартал „Шести“, научи Sliveninfo. Неофициално стана ясно, че боят е между два големи рода. Според източници

Новини Сливен

В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗАСЕГА НЯМА ДА СЕ НАЛАГАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ МЕРКИ, НО СЕ ЗАСИЛВА КОНТРОЛЪТ

Контролът за спазване на противоепидемичните мерки в област Сливен се засилва във връзка със завишената заболеваемост, реши на извънредно заседание Областният кризисен щаб. То се проведе на 11 януари под

Новини Сливен

ПЛАМЕН КРУМОВ ОТКРИ КАМПАНИЯТА СИ С КОНЦЕРТ НА НИКОЛИНА ЧАКЪРДЪКОВА

  „Преди 16 години моят баща стана кмет на село Желю войвода с бюлетина № 16. Има нещо символично в това, че моята бюлетина днес също е 16 и тя

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

fifteen − 3 =