ОТКРИЙТЕ ПО-БЪРЗО НЕОБХОДИМИТЕ ВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ОБНОВЕНИЯ САЙТ НА „ЛИНА“
август 18, 2022 254 Прегледи

ОТКРИЙТЕ ПО-БЪРЗО НЕОБХОДИМИТЕ ВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ОБНОВЕНИЯ САЙТ НА „ЛИНА“

Водещата в страната лаборатория „ЛИНА” обнови своя официален уеб сайт, който всеки ден се посещава от хиляди пациенти. Той е изграден спрямо последните тенденции в уеб дизайна, като визията е изцяло адаптивна към всякакви устройства и екрани. При създаването му е заложено централно място на потребителя и неговото взаимодействие с платформата, удобството за навигация в сайта и бързото достигане до нужната информация.

Търсещата система в секция „Изследвания“ е специално разработена да намира точните тестове, без да комбинира съдържание от другите секции. Така всеки потребител може много по-бързо и лесно да открие всички изследвания по ключова дума или по точно наименование на самия тест.

Намирането на лаборатория по населено място е по-интуитивно отвсякога, чрез избор от падащо меню, а координатите с точните местоположения и работното време на филиалите на „ЛИНА” се синхронизират директно с Google Maps. Към момента лабораторията има над 55 манипулационни в 6 области: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.

„Тази година е особено важна за развитието на „ЛИНА”, защото открихме нова централна лаборатория в Central park в Бургас с модерно оборудване. Освен от технологична гледна точка, се опитваме да се развиваме и по начин, по който да сме максимално полезни на пациентите и те да откриват необходимата им информация бързо и лесно”, споделят от ръководството на лабораторията.

В новия сайт е отделено специално място и на месечните профилактични кампании, както и на скрининговите кампании с безплатни анализи. Той е особено полезен и за търсещите кариерно развитие в „ЛИНА”, тъй като в него се публикува информация за свободните работни позиции.

 

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОБЩИНАТА ПРЕМАХНА ОПАСНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОТ УТРЕ НА „БАТМИШ“ ЗАПОЧВАТ ПЛАНИРАНИТЕ ЗА ЮНИ СТРЕЛБИ

Център за подготовка на специалисти обяви датите за месец юни на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен. Ученията започват от 3 юни и ще продължат на 6, 7,

Новини Сливен

СНЯГ ИМА ПО ВИСОКИТЕ ЧАСТИ НА ОБЩИНАТА, ПЪТИЩАТА СА ПРОХОДИМИ ПРИ ЗИМНИ УСЛОВИЯ

Снежната покривка в планинската част на общината е около 6-7 см, пътищата са проходими при зимни условия, вода и ток има навсякъде. Това съобщиха от Община Сливен, след извършени огледи

Новини Сливен

ПЪРВИЯТ Е ГОТОВ

Първият автобус за градския транспорт на Сливен е вече произведен. Вчера той излезе от завода в град Либхави, Чехия. Тази пролет Сливен очаква общо 27 автобуси по европейския проект, реализиран