ОТКРИЙТЕ ПО-БЪРЗО НЕОБХОДИМИТЕ ВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ОБНОВЕНИЯ САЙТ НА „ЛИНА“
18.08.2022 514 Прегледи

ОТКРИЙТЕ ПО-БЪРЗО НЕОБХОДИМИТЕ ВИ ИЗСЛЕДВАНИЯ В ОБНОВЕНИЯ САЙТ НА „ЛИНА“

Водещата в страната лаборатория „ЛИНА” обнови своя официален уеб сайт, който всеки ден се посещава от хиляди пациенти. Той е изграден спрямо последните тенденции в уеб дизайна, като визията е изцяло адаптивна към всякакви устройства и екрани. При създаването му е заложено централно място на потребителя и неговото взаимодействие с платформата, удобството за навигация в сайта и бързото достигане до нужната информация.

Търсещата система в секция „Изследвания“ е специално разработена да намира точните тестове, без да комбинира съдържание от другите секции. Така всеки потребител може много по-бързо и лесно да открие всички изследвания по ключова дума или по точно наименование на самия тест.

Намирането на лаборатория по населено място е по-интуитивно отвсякога, чрез избор от падащо меню, а координатите с точните местоположения и работното време на филиалите на „ЛИНА” се синхронизират директно с Google Maps. Към момента лабораторията има над 55 манипулационни в 6 области: Бургас, Варна, Пловдив, Стара Загора, Сливен и Ямбол.

„Тази година е особено важна за развитието на „ЛИНА”, защото открихме нова централна лаборатория в Central park в Бургас с модерно оборудване. Освен от технологична гледна точка, се опитваме да се развиваме и по начин, по който да сме максимално полезни на пациентите и те да откриват необходимата им информация бързо и лесно”, споделят от ръководството на лабораторията.

В новия сайт е отделено специално място и на месечните профилактични кампании, както и на скрининговите кампании с безплатни анализи. Той е особено полезен и за търсещите кариерно развитие в „ЛИНА”, тъй като в него се публикува информация за свободните работни позиции.

 

 

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ОБЩИНАТА ПРЕМАХНА ОПАСНА ЖИЛИЩНА СГРАДА В ЦЕНТЪРА НА СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

УЧЕНИЧКА ОТ СЛИВЕН СТАВА „ПОСЛАНИК ЗА ЕДИН ДЕН“

Симона Василева от 8. клас на ППМГ „Добри Чинтулов“ е едно от момичетата победителки в инициативата „Посланик за един ден”, организирана от Британското посолство. Тя бе избрана въз основа на

Новини Сливен

ФИРМА „РИКАС“ ПОЗДРАВЯВА СЛИВНАЛИИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Фирма „Рикас“ поздравява жителите и гостите на Сливен и региона с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Специален поздрав отправяме към нашите служители и към техните семейства. Бъдете живи и здрави!

Новини Сливен

ДИРЕКТОРЪТ НА ОДМВР – СЛИВЕН С ПОЗДРАВЛЕНИЕ ПО СЛУЧАЙ 5 ЮЛИ – ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК НА МВР

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА МВР, На 5 юли Министерство на вътрешните работи отбелязва 140 години от своето създаването. Повече от половин век от своето съществуване МВР е доказало, че е една