ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

На 31.10.2019 г. Е. Миролио ЕАД празнува откриването на аутлет търговски обект  ДиКа в Сливен. Новият аутлет магазин се намира на входа на централата на Е. Миролио ЕАД в Индустриалната зона на Сливен.

ДиКа, марка, добре известна с висококачествената мода за съвременните бизнес дами, е част от Е.Миролио ЕАД от 2017 г ., оперираща в България, Сърбия, Грузия и Румъния. От 2019 г. ДиКа е представена и във Франция с голям брой магазини в цялата страна.

Иновациите и технологиите, устойчивостта и човешкият подход са водещи стълбове на марката. Групата има прозрачен и проследим производствен процес и верига за доставки, 100% произведено в Европа. Иновациите включват също и внедряване на Newlife ™ сертифицирани полиестерни влакна, произведени в Италия. Те са 100% PET рециклирани , което означава производствен процес с намалено замърсяване, енергия и пестене на вода.

Днес, една от важните задачи на модната индустрия е да гарантира, че техните продукти се използват повече: чрез осигуряване на качество, а също – втори шанс за закупуване на складови наличности на атрактивни цени.

Аутлетът предлага не само мода от ДиКа за дамите: без да пренебрегва мъжете, търговският обект предлага и висококачествени бизнес дрехи за мъже на намалени, аутлет цени.

Редовното работно време ще бъде от понеделник до събота, от 10.00 до 20.00 часа.

Е.Миролио ЕАД очаква да посрещне гостите на 31 октомври от 12:00 ч., за да отпразнува официалното откриване на търговския обект.

 

www.dika.bg

 

Предишна НА 28 ОКТОМВРИ МУЗЕЙНИТЕ ОБЕКТИ КЪМ РИМ - СЛИВЕН ЩЕ СА С БЕЗПЛАТЕН ВХОД ЗА УЧЕНИЦИТЕ
Следваща ЩЕ ПРОДЪЛЖА ДА ГЛЕДАМ НА ПРОБЛЕМИТЕ ПРЕЗ ОЧИТЕ НА ХОРАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ШОФЬОРИТЕ ОТ ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ НА СЛИВЕН ЩЕ ИМАТ СТАИ ЗА ПОЧИВКА НА КРАЙНИТЕ СПИРКИ

На четири крайни спирки в Сливен се изграждат стаи за почивка за шофьорите, научи Sliveninfo. Едно от местата е до блок № 3 в кв. „Кольо Фичето“, където е обръщалото

Новини Сливен

СЛИВЕН ЩЕ БЪДЕ ДОМАКИН НА ТРЕТИЯ ЕТАП НА 67-А МЕЖДУНАРОДНА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ

Градът под Сините камъни ще бъде домакин на третия етап от 67-ата Международна колоездачна обиколка на България. Колоездачната колона ще бъде посрещната в града на 30 юли. Надпреварата е включена

Новини Сливен

ОТКРАДНАХА МАЗДА В СЕЛО ГЛУШНИК

Полицейски служители от участък „Петолъчка“ разследват кражба на лек автомобил, заявена вчера в РУ-Сливен. През нощта на 3 срещу 4 януари неизвестен извършител противозаконно е отнел лек автомобил „Мазда 6“,