ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

На 31.10.2019 г. Е. Миролио ЕАД празнува откриването на аутлет търговски обект  ДиКа в Сливен. Новият аутлет магазин се намира на входа на централата на Е. Миролио ЕАД в Индустриалната зона на Сливен.

ДиКа, марка, добре известна с висококачествената мода за съвременните бизнес дами, е част от Е.Миролио ЕАД от 2017 г ., оперираща в България, Сърбия, Грузия и Румъния. От 2019 г. ДиКа е представена и във Франция с голям брой магазини в цялата страна.

Иновациите и технологиите, устойчивостта и човешкият подход са водещи стълбове на марката. Групата има прозрачен и проследим производствен процес и верига за доставки, 100% произведено в Европа. Иновациите включват също и внедряване на Newlife ™ сертифицирани полиестерни влакна, произведени в Италия. Те са 100% PET рециклирани , което означава производствен процес с намалено замърсяване, енергия и пестене на вода.

Днес, една от важните задачи на модната индустрия е да гарантира, че техните продукти се използват повече: чрез осигуряване на качество, а също – втори шанс за закупуване на складови наличности на атрактивни цени.

Аутлетът предлага не само мода от ДиКа за дамите: без да пренебрегва мъжете, търговският обект предлага и висококачествени бизнес дрехи за мъже на намалени, аутлет цени.

Редовното работно време ще бъде от понеделник до събота, от 10.00 до 20.00 часа.

Е.Миролио ЕАД очаква да посрещне гостите на 31 октомври от 12:00 ч., за да отпразнува официалното откриване на търговския обект.

 

www.dika.bg

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 31 ОКТОМВРИ
Следваща ЕТО ГИ НОВИТЕ 41

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АВГУСТ – ВРЕМЕ Е ЗА ОТПУСК И ПОЧИВКА

Август е любимият месец за почивка на всички пътешественици, отпускари и туристи. Морето е сред най-предпочитаните места, където да изкараме отпуска си, но не са малко и тези, които избират

Новини Сливен

ТОВАРЕН ВЛАК УДАРИ КАРУЦА В НОВОЗАГОРСКО

Товарен влак удари каруца в Новозагорско вчера следобед. Влакът е навлизал от гара Коньово към гара Нова Загора. Според полицията няма пострадали при инцидента. Конят също е в добро състояние.

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ 20 НАЦИОНАЛЕН ФЕСТИВАЛ НА ДЕТСКАТА КНИГА

Националният фестивал на детската книга започна днес в Сливен. Официалният му старт беше даден от кмета Стефан Радев, който е и председател на Организационния комитет. „ Вече 20 години по