ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

На 31.10.2019 г. Е. Миролио ЕАД празнува откриването на аутлет търговски обект  ДиКа в Сливен. Новият аутлет магазин се намира на входа на централата на Е. Миролио ЕАД в Индустриалната зона на Сливен.

ДиКа, марка, добре известна с висококачествената мода за съвременните бизнес дами, е част от Е.Миролио ЕАД от 2017 г ., оперираща в България, Сърбия, Грузия и Румъния. От 2019 г. ДиКа е представена и във Франция с голям брой магазини в цялата страна.

Иновациите и технологиите, устойчивостта и човешкият подход са водещи стълбове на марката. Групата има прозрачен и проследим производствен процес и верига за доставки, 100% произведено в Европа. Иновациите включват също и внедряване на Newlife ™ сертифицирани полиестерни влакна, произведени в Италия. Те са 100% PET рециклирани , което означава производствен процес с намалено замърсяване, енергия и пестене на вода.

Днес, една от важните задачи на модната индустрия е да гарантира, че техните продукти се използват повече: чрез осигуряване на качество, а също – втори шанс за закупуване на складови наличности на атрактивни цени.

Аутлетът предлага не само мода от ДиКа за дамите: без да пренебрегва мъжете, търговският обект предлага и висококачествени бизнес дрехи за мъже на намалени, аутлет цени.

Редовното работно време ще бъде от понеделник до събота, от 10.00 до 20.00 часа.

Е.Миролио ЕАД очаква да посрещне гостите на 31 октомври от 12:00 ч., за да отпразнува официалното откриване на търговския обект.

 

www.dika.bg

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 31 ОКТОМВРИ
Следваща ЕТО ГИ НОВИТЕ 41

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

В СЛИВЕН ЩЕ МОЖЕ ДА ИЗПРОБВАТЕ ЕЛЕКТРИЧЕСКИ АВТОМОБИЛИ

В Сливен ще може да изпробвате изцяло електрически автомобили. Test-drive на електрически коли ще се състои от 05.07. до 15.07.2019 г. пред офиса на ЗД”Евроинс” АД /паркинга на Старото зъболечение/

Новини Сливен

БЕШЕ ОБСЪДЕНА ГОТОВНОСТТА ЗА ЗИМНИЯ СЕЗОН В ОБЩИНА СЛИВЕН

На заседание в Щаба за изпълнение плана за защита при бедствия бяха обсъдени мерките, свързани с готовността на общината за зимния сезон. Заседанието се водеше от заместник – кмета Румен

Новини Сливен

НАПУСНА НИ ЕЛКА ГЪРКОВА

След тежко боледуване на 14 февруари ни напусна Елка Гъркова, дългогодишен директор и основател на вестник „Сливенски НОВИНИ” /1951-2018/ Отиде си един доказан професионалист, който ни научи на всичко в