ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

На 31.10.2019 г. Е. Миролио ЕАД празнува откриването на аутлет търговски обект  ДиКа в Сливен. Новият аутлет магазин се намира на входа на централата на Е. Миролио ЕАД в Индустриалната зона на Сливен.

ДиКа, марка, добре известна с висококачествената мода за съвременните бизнес дами, е част от Е.Миролио ЕАД от 2017 г ., оперираща в България, Сърбия, Грузия и Румъния. От 2019 г. ДиКа е представена и във Франция с голям брой магазини в цялата страна.

Иновациите и технологиите, устойчивостта и човешкият подход са водещи стълбове на марката. Групата има прозрачен и проследим производствен процес и верига за доставки, 100% произведено в Европа. Иновациите включват също и внедряване на Newlife ™ сертифицирани полиестерни влакна, произведени в Италия. Те са 100% PET рециклирани , което означава производствен процес с намалено замърсяване, енергия и пестене на вода.

Днес, една от важните задачи на модната индустрия е да гарантира, че техните продукти се използват повече: чрез осигуряване на качество, а също – втори шанс за закупуване на складови наличности на атрактивни цени.

Аутлетът предлага не само мода от ДиКа за дамите: без да пренебрегва мъжете, търговският обект предлага и висококачествени бизнес дрехи за мъже на намалени, аутлет цени.

Редовното работно време ще бъде от понеделник до събота, от 10.00 до 20.00 часа.

Е.Миролио ЕАД очаква да посрещне гостите на 31 октомври от 12:00 ч., за да отпразнува официалното откриване на търговския обект.

 

www.dika.bg

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 31 ОКТОМВРИ
Следваща ЕТО ГИ НОВИТЕ 41

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

Уважаеми съграждани, Приятели, След Освобождението на страната от османско иго и Съединението на Княжество България с Източна Румелия, нашата Родина продължава решително пътя в преследване на заветната цел – да

Новини Сливен

КАНДИДАТЪТ ЗА ДЕПУТАТ ОТ БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД АТАНАС ДИМИТРОВ ЗА СЕБЕ СИ

Завърших ПМГ „ Добри Чинтулов“ в паралелка с усилено изучаване на Биология и Английски език. След това Завърших в ПУ „П.Хилендарски“  бакалавърска степен по „Екология и опазване на околната среда“,

Новини Сливен

ОТКРИХА ОТКРАДНАТ ЛЕК АВТОМОБИЛ

Криминалисти на РУ-Нова Загора са намерили лек автомобил, обект на кражба и обявен за издирване. В хода на специализирана операция  вчера в село Събрано е намерен изоставен лек автомобил „Опел