ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

ОТКРИВАНЕ НА ДИКА АУТЛЕТ&ФИРМЕН МАГАЗИН В СЛИВЕН

На 31.10.2019 г. Е. Миролио ЕАД празнува откриването на аутлет търговски обект  ДиКа в Сливен. Новият аутлет магазин се намира на входа на централата на Е. Миролио ЕАД в Индустриалната зона на Сливен.

ДиКа, марка, добре известна с висококачествената мода за съвременните бизнес дами, е част от Е.Миролио ЕАД от 2017 г ., оперираща в България, Сърбия, Грузия и Румъния. От 2019 г. ДиКа е представена и във Франция с голям брой магазини в цялата страна.

Иновациите и технологиите, устойчивостта и човешкият подход са водещи стълбове на марката. Групата има прозрачен и проследим производствен процес и верига за доставки, 100% произведено в Европа. Иновациите включват също и внедряване на Newlife ™ сертифицирани полиестерни влакна, произведени в Италия. Те са 100% PET рециклирани , което означава производствен процес с намалено замърсяване, енергия и пестене на вода.

Днес, една от важните задачи на модната индустрия е да гарантира, че техните продукти се използват повече: чрез осигуряване на качество, а също – втори шанс за закупуване на складови наличности на атрактивни цени.

Аутлетът предлага не само мода от ДиКа за дамите: без да пренебрегва мъжете, търговският обект предлага и висококачествени бизнес дрехи за мъже на намалени, аутлет цени.

Редовното работно време ще бъде от понеделник до събота, от 10.00 до 20.00 часа.

Е.Миролио ЕАД очаква да посрещне гостите на 31 октомври от 12:00 ч., за да отпразнува официалното откриване на търговския обект.

 

www.dika.bg

Предишна СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР С КОНЦЕРТ НА 31 ОКТОМВРИ
Следваща ЕТО ГИ НОВИТЕ 41

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДНИ НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ ВЪВ ФИЛИАЛ СЛИВЕН НА МЕДИЦИНСКИ УНИВЕРСИТЕТ – ВАРНА

Започнаха Дни на отворените врати във Филиал Сливен на Медицински университет – Варна. В рамките на инициативата посетителите могат да се запознаят с професиите на медицинската сестра и акушерката, както

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Двама скиори на пистата. – Откъде си взе ските? – пита единият. – Ами вчера, както си се разхождах, изневиделица се появи една мадама със ски, започна да се съблича

Новини Сливен

ТРЕНЬОРЪТ ПО ФУТБОЛ НИКОЛА ИВАНОВ: ГЪЛЪБОВО ИМА СВОЙ ОТБОР, А СЛИВЕН НЯМА

В момента съм най-възрастният треньор в България. Подготвям отбора на град Гълъбово, който е във В група. И ми е много тъжно, че Сливен няма свой отбор. Имаме школи, но