ОТКРАДНАТИ СА ИНСТРУМЕНТИ „BOSCH“ ОТ МАГАЗИНИ НА КАУФЛАНД И БИЛЛА В СЛИВЕН
май 28, 2021 1073 Прегледи

ОТКРАДНАТИ СА ИНСТРУМЕНТИ „BOSCH“ ОТ МАГАЗИНИ НА КАУФЛАНД И БИЛЛА В СЛИВЕН

Криминалисти работят по две кражби на инструменти от  търговски обекта в град Сливен, заявени на 27 май. Кражбите са извършени в дните 22 и 25 май. От двата магазина са откраднати  зарядно устройство  и различни строителни инструменти марка „Bosch“ на обща стойност около 600 лева. Служители на РУ-Сливен извършват процесуално-следствени действия, образувани са досъдебни производства.

Sliveninfo научи, че кражбите са извършени от магазини на Кауфланнд и Билла.

Предишна ХАТИДЖЕ ГЕОРГИЕВА ОТНОВО ВОДИ ЛИСТАТА НА ДПС В СЛИВЕН
Следваща ХВАНАХА ЖЕНА, ВЛЯЗЛА ДА "ПАЗАРУВА" В 4 СУТРИНТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

16-ГОДИШНО МОМИЧЕ ОТ СЛИВЕН Е ХВАНАТО ПИЯНО ЗАД ВОЛАНА ТАЗИ СУТРИН

Водачи, употребили алкохол над 1,2 промила, са установени от полицейски служители в хода на ежедневния контрол по пътна безопасност в град Сливен. На 19 юли, около 08,40 часа, на бул.

Новини Сливен

РБ „САВА ДОБРОПЛОДНИ” , ИК „КНИГОМАНИЯ” И ДТ”СТЕФАН КИРОВ” ОРГАНИЗИРАТ В СЛИВЕН ПРЕДСТАВЯНЕ НА КНИГАТА „ГОДИНИ ЛЮБОВ. НЕВЕНА КОКАНОВА“ И НА ДОКУМЕНТАЛНИЯ ФИЛМ „НЕВЕНА КОКАНОВА. ПЪТУВАНЕ”

На 11.02.2019г., от 17:00ч., в Камерна зала на ДТ ”Стефан Киров” ще бъде представена биографичната книга „Години любов. Невена Коканова.“ и документалния филм „Невена Коканова. Пътуване”, посветени на 80-годишнината от

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ПЕТКО ЧОЛАКОВ, УПРАВИТЕЛ НА ОБЩИНСКА ФИРМА „ОБЩИНСКА ОХРАНА И СОТ“ – СЛИВЕН

Уважаеми госпожи и господа! Скъпи съграждани! Бих искал да Ви поздравя с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! Нека да запазим чистотата на мислите и действията си, щедростта на сърцата си, милостта, състраданието