ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ
юли 27, 2022 331 Прегледи

ОТИВАМЕ НА ИЗБОРИ

 

БСП утре ще върнат мандата на президента Румен Радев, обяви лидерът на парламентарната група на БСП по време на брифинг в парламента.

Днес Народното събрание отхвърли предложението на БСП за приемане на Законодателна програма на Народното събрание за периода юли-декември 2022 г. и така то отпадна от седмичната програма на НС.

„Това, което се случи днес, беше тест за българското общество и разделителна линия на хората и партиите, които искат да се борят с корупцията и тези, които искат да я защитават“, заяви Свиленски.

По думите му от БСП в последните седмици са разработили управленска програма, която включва и предложенията на ИТН, които на свой ред днес гласуваха „за“ отхвърляне на предложението на БСП.

Според Свиленски оттук нататък отговорността за държавата е в „ръцете на тези, които не поискаха  да има работещо правителство“.

„Под указанията на Атанасова и Цонев – ДПС, ГЕРБ и „Възраждане“ извадиха нашето предложение от работата на парламента. Стана ясно, че Възраждане са патерица на ГЕРБ, а ИТН на ДПС“, каза Георги Свиленски.

Лидерът на групата на БСП е на мнение, че от ИТН са водили преговорите за правителство лицемерно, тъй като никога не са искали България да има работещ парламент и правителство.

 

offnews.bg

 

Предишна ДЕПУТАТИТЕ ОТ ИТН ЗЛАТОМИРА МОСТРОВА И ИВАН КЛИСУРСКИ: "МРРБ ОТПУСКА 8,8 МЛН. ЛЕВА ЗА КВ. "РЕЧИЦА"
Следваща ВЕСЕЛИН ВЪЛЧЕВ СВИКА ОБЛАСТНИЯ КРИЗИСЕН ЩАБ

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Исак Голдблум седял в един бар с ужасно нещастен вид. След известно време клиентът на съседната маса му казал: – Извинете, но изглеждате много потиснат. Какво ви е? – Ще

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Арни Шварценегер е прав в трамвая. Питат го: – Ще слизате ли на следващата спирка? – Да! – А тези пред вас? – И те ще слязат, но още не

Новини

ДНЕС Е НАЙ-ДЕПРЕСИРАЩИЯТ ДЕН В ГОДИНАТА

Днес е най-депресиращият ден в годината, наричан от британците „тъжния понеделник“, пише в. „Метро“, цитиран от БТА. Хората гледат на месец януари по два начина. За оптимистите той е ново