ОТЕЦ ЕВГЕНИЙ: ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ВЛИЗА В ХРАМ „СВЕТИ ДИМИТЪР“

ОТЕЦ ЕВГЕНИЙ: ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА ВЛИЗА В ХРАМ „СВЕТИ ДИМИТЪР“

Всеки има право да влиза в храм „Свети Димитър“. Това обяви пред Sliveninfo председателят на църквата отец Евгений. Изявлението му идва след като в неделя Sliveninfo публикува снимка с поставената на входа на катедралния храм табела, която гласи: „Вход само за грешници! Праведниците не са желани в храма“.

„Праведниците са нежелани, но това не означава, че им е забранено да влизат в храма. Този надпис има за цел осъзнаване на греховността“, заяви отец Евгений Янакиев, председател на катедралния храм „Свети Димитър“ в Сливен.

Предишна ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ
Следваща ЖЕНА Е В ТЕЖКО СЪСТОЯНИЕ СЛЕД КАТАСТРОФА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРАЗНИЧНО ПРИВЕТСТВИЕ ОТ ИНЖ. ПЕТКО БЕРКОВСКИ, УПРАВИТЕЛ НА СД „БЕРКО 90-БЕРКОВСКИ И СИЕ“

Уважаеми съграждани, броени дни преди Коледа и Нова година си позволявам да отправя пожелания за здраве и просперитет. Към работниците и служителите от СД „Берко 90 – Берковски и Сие“.

Новини Сливен

МЕРКИТЕ СРЕЩУ КОРОНАВИРУСА В ДЕТСКИТЕ И УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ БЯХА ОБСЪДЕНИ НА СРЕЩА В ОБЛАСТНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ

Мерките за намаляване на риска от разпространение на коронавируса в детските и учебни заведения в Сливен и областта бяха обсъдени на среща с участието на областния управител Чавдар Божурски, ръководителите

Новини Сливен

СЛИВЕНСКИ ОГНЕБОРЦИ СЕ НАМЕСИХА СЛЕД КАТАСТРОФА МЕЖДУ 4 АВТОМОБИЛА

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 5 сигнала за произшествия през изминалото денонощие. Оказана е техническа помощ в 3 от случаите: Екип на РСПБЗН-Сливен е обезопасил автомобили, участници в