ОТБОРЪТ НА РУ-НОВА ЗАГОРА Е ПОБЕДИТЕЛ В ТУРНИРА ПО ФУТБОЛ НА ОДМВР-СЛИВЕН
21.06.2024 874 Прегледи

ОТБОРЪТ НА РУ-НОВА ЗАГОРА Е ПОБЕДИТЕЛ В ТУРНИРА ПО ФУТБОЛ НА ОДМВР-СЛИВЕН

За поредна година Областната дирекция на МВР в Сливен организира спортни състезания по случай професионалния празник на МВР- 5 юли. Служители от различни структури в дирекцията се състезават в турнири по футбол, тенис на маса и стрийтбол. Днес се игра финалът в турнира по футбол между отборите на РУ-Нова Загора и сборен отбор от служители към полицейските участъците при РУ-Сливен.

Трудна победа постигна отборът на РУ-Нова Загора, който се наложи над своя съперник след изпълнение на дузпи, след като в редовното време двата отбора завършиха при резултат 3:3. Трети се класира отборът на сектор „Криминална полиция” към РУ-Сливен.

Турнирът по тенис на маса приключи във вторник. Първи стана Станимир Стоянов, служител в сектор „Специални тактически действия” към ОДМВР-Сливен. Той печели турнира за поредна година и отново ще вдигне купата на шампиона. Втори се нареди Димитър Андонов от група „Териториална полиция” към РУ-Сливен, трети е Мариян Митев от участък „Петолъчка” към РУ-Сливен.

Предстои да се проведе турнирът по стрийтбол, който ще се играе на 25 юни от 09,00 часа на игрището на парк „Асеновец”. В него участие ще вземат отбори на ОДМВР и РСПБЗН-Сливен, като и отбор на Община Сливен.

Победителите ще получат купи и грамоти, които ще им бъдат връчена на 4 юли от директора на Областната дирекция на МВР в Сливен, старши комисар Димитър Величков, по врем на тържественото събрание по случай професионалния празник на МВР.

Предишна 6 МИЛИОНА ЛЕВА ИДВАТ ЗА 2 СЛИВЕНСКИ ГИМНАЗИИ И ВОДОСНАБДЯВАНЕТО НА СЕЛО ГРАДСКО
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ ВЪЗЛОЖИ ДА СЕ ПОТЪРСИ АЛТЕРНАТИВА ЗА ВЕЛОАЛЕЯТА В УЧАСТЪК ОТ БУЛ. „Г. ДАНЧЕВ”

Екипът по проекта за велоалеите да потърси алтернативни варианти за маршрут в участък от булевард „Георги Данчев“ – от пощенския клон до булевард „Стефан Стамболов“. Това възложи кметът Стефан Радев

Новини Сливен

МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ЗА 400 ЛЕВА Е ОТКРАДНАТ В НОВА ЗАГОРА

29-годишна жена от Нова Загора е подала заявление на 4 ноември за кражба на мобилен телефон. За времето от 14,00 до 15,30 часа от детска количка в градския парк на

Новини Сливен

ДЕМОГРАФСКА КАТАСТРОФА . НОВ НАЦИОНАЛЕН ПРИОРИТЕТ- БЪЛГАРИЯ- 9 МИЛИОНА

#РазумнитеРешения           Най- видимата оценка за качеството на политическата класа в България през последните 30 години е:  ⛔демографската катастрофа и намаляване на населението на България от