ОТБОРЪТ НА ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ В КВ. „РЕЧИЦА“ Е ТАЗГОДИШНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В ЕСЕННИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР В СЛИВЕН
18.10.2022 786 Прегледи

ОТБОРЪТ НА ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ В КВ. „РЕЧИЦА“ Е ТАЗГОДИШНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В ЕСЕННИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР В СЛИВЕН

Осмото издание на Есенния футболен турнир събра в надпревара отборите на училища от населените места в община Сливен и град Кермен.
Тази година големият победител е отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в кв. „Речица“. Във финалните срещи премериха сили още училищните отбори от селата Камен, Тополчане и Гавраилово.

Купите, медалите и паричните награди на финалистите връчи зам.-кметът Пепа Чиликова. От името на кмета Стефан Радев и лично от свое име, тя поздрави победителите, треньорите и всички участници, които се включиха в турнира.
На второ място се класира отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, с. Камен, следван от отбора на ОУ „Св. Паисий Хилендарски”, с Тополчане. На четвърто място се наредиха ОУ „Найден Геров“ в с. Гавраилово.

Организатори са Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Община Сливен.

Предишна СПЕЦИАЛЕН ГОСТ ЗА ПРАЗНИКА НА НОВА ЗАГОРА БЕ ИВЕТ ГОРАНОВА
Следваща ЧУЖД ИНВЕСТИТОР КУПИ ВИНАРСКАТА ИЗБА НА ИВАН АНГЕЛОВ КРАЙ НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАД 5600 СА ИМЕНИЦИТЕ ИВАН И ИВАНКА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Православната църква днес почита паметта на Йоан Кръстител – светецът, който кръщава Христос в река Йордан. В община Сливен мъжете с името Иван са 4127. От тях 2866 са постоянен

Новини Сливен

ОЩЕ ДВЕ МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ В СЛИВЕН СА ЗАРАЗЕНИ С КОРОНАВИРУС

Две медицински лица в Сливен са заразени с коронавирус, съобщиха от НОЩ тази сутрин. Sliveninfo научи, че става въпрос за медицински сестри, които пряко работят с болни от COVID -19.

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО ПОВОД МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА

По повод Международния ден на възрастните хора, който по традиция се чества днес, на първи октомври, кметът на община Сливен Стефан Радев изразява най-добри пожелания към хората от третата възраст.