ОТБОРЪТ НА ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ В КВ. „РЕЧИЦА“ Е ТАЗГОДИШНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В ЕСЕННИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР В СЛИВЕН

ОТБОРЪТ НА ОУ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ В КВ. „РЕЧИЦА“ Е ТАЗГОДИШНИЯТ ПОБЕДИТЕЛ В ЕСЕННИЯ ФУТБОЛЕН ТУРНИР В СЛИВЕН

Осмото издание на Есенния футболен турнир събра в надпревара отборите на училища от населените места в община Сливен и град Кермен.
Тази година големият победител е отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в кв. „Речица“. Във финалните срещи премериха сили още училищните отбори от селата Камен, Тополчане и Гавраилово.

Купите, медалите и паричните награди на финалистите връчи зам.-кметът Пепа Чиликова. От името на кмета Стефан Радев и лично от свое име, тя поздрави победителите, треньорите и всички участници, които се включиха в турнира.
На второ място се класира отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий”, с. Камен, следван от отбора на ОУ „Св. Паисий Хилендарски”, с Тополчане. На четвърто място се наредиха ОУ „Найден Геров“ в с. Гавраилово.

Организатори са Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Община Сливен.

Предишна СПЕЦИАЛЕН ГОСТ ЗА ПРАЗНИКА НА НОВА ЗАГОРА БЕ ИВЕТ ГОРАНОВА
Следваща ЧУЖД ИНВЕСТИТОР КУПИ ВИНАРСКАТА ИЗБА НА ИВАН АНГЕЛОВ КРАЙ НОВА ЗАГОРА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЗЕМЕДЕЛСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ Е АРЕСТУВАН ЗА УБИЙСТВОТО НА БИЗНЕСМЕНА СТОЯН ОТ СЛИВЕН

Земеделски производител на име Иван е задържаният за убийството на бизнесмена Стоян от Сливен, извършено преди 3 седмици в овощна градина край село Панаретовци, научи Sliveninfo. Иван е на 36

Новини Сливен

В ТВЪРДИЦА СПИПАХА ПИЙНАЛ ШОФЬОР

Полицейски служители на РУ-Твърдица са установили водач, който управлява с концентрация на алкохол 1,38 промила. 62-годишният И.К. е спрян за проверка около 18,00 часа на 2 януари. Той е управлявал

Новини Сливен

НА „БАТМИШ“ ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ СТРЕЛБИ И ПРЕЗ МАЙ

Център за подготовка на специалисти обяви датите на планираните стрелби на Огневи комплекс „Батмиш“ край Сливен през месец май. Ученията ще започнат от днес и ще продължат през дните 7,