ОТБОРЪТ НА ОУ „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ“ В СЛИВЕН Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ОТ VIII ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР
април 22, 2022 865 Прегледи

ОТБОРЪТ НА ОУ „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ“ В СЛИВЕН Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ОТ VIII ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР

Отборът на ОУ „Братя Миладинови“ е големият победител от 8-ия пролетен футболен турнир. Спортната надпревара се осъществява по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Сливен. В него сили премериха отбори от 11 училища от град Сливен, град Кермен и селата в община Сливен.
Участниците в турнира бяха наградени днес на церемония от зам.-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. Тя поздрави отборите и техните треньори за старанието и усилията, като им пожела да надграждат постигнатото за още по-големи успехи.

На второ място се класира отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. В кв. „Речица“. На трето остана отборът на ОУ „Черноризец Храбър“, с. Крушаре, следван от този на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, с. Камен.
За класиралите се от първо до четвърто място, наградите са, както следва – 300, 200, 100 и 50 лв.

Община Сливен и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните използват поздравяват всички участници и изразяват благодарност към ръководителите на отборите.

Предишна ДНЕС Е РАЗПЕТИ ПЕТЪК – НАЙ-ТЪЖНИЯТ ДЕН В ГОДИНАТА
Следваща ДЕЦАТА ОТ КРЪЖОКА ПО ТЪКАНЕ КЪМ ЦЕНТЪРА ЗА ПОДКРЕПА И ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ (ЦПЛР) - КОТЕЛ ИЗВЪРШИХА РИТУАЛА "КУМИЧКАНЕ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПАРАЗИТОЛОГЪТ Д-Р ТАТЯНА ЦВЕТКОВА, Д.Б. С ЦЕННИ СЪВЕТИ КЪМ ЗАВРЪЩАЩИТЕ СЕ ОТ ТРОПИЧЕСКИ СТРАНИ

Д-р Татяна Цветкова, д.б. е специалист по медицинска паразитология в лаборатория „ЛИНА”. Тя споделя важна информация за завръщащите се от страни с местно разпространение на малария – предимно екзотични дестинации

Новини Сливен

НАРАСТВА БРОЯТ НА НОВОЗАБОЛЕЛИТЕ С COVID-19 ЗА СЕДМИЦА В ОБЩИНА СЛИВЕН

Продължава да расте броят на нозобалолелите с Covid-19 в община Сливен, сочи справката за изминалата седмица. 367 са новорегистрираните случаи. Излекуваните са 202 души, броят на починалите е 20. Активните

Новини Сливен

МОЛЕБЕН ЗА ДЪЖД БЕ ОТСЛУЖЕН НА ЯЗОВИР “АСЕНОВЕЦ“

Традиционен молебен за дъжд отслужи днес на яз. „Асеновец“ край Сливен отец Методий от храма „Св. Никола“, в присъствието на колектива на „ВиК“ – Сливен. Причината е настъпилото тази година