ОТБОРЪТ НА ОУ „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ“ В СЛИВЕН Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ОТ VIII ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР
април 22, 2022 591 Прегледи

ОТБОРЪТ НА ОУ „БРАТЯ МИЛАДИНОВИ“ В СЛИВЕН Е ГОЛЕМИЯТ ПОБЕДИТЕЛ ОТ VIII ПРОЛЕТЕН ФУТБОЛЕН ТУРНИР

Отборът на ОУ „Братя Миладинови“ е големият победител от 8-ия пролетен футболен турнир. Спортната надпревара се осъществява по програма на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Сливен. В него сили премериха отбори от 11 училища от град Сливен, град Кермен и селата в община Сливен.
Участниците в турнира бяха наградени днес на церемония от зам.-кмета по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. Тя поздрави отборите и техните треньори за старанието и усилията, като им пожела да надграждат постигнатото за още по-големи успехи.

На второ място се класира отборът на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“. В кв. „Речица“. На трето остана отборът на ОУ „Черноризец Храбър“, с. Крушаре, следван от този на ОУ „Св. св. Кирил и Методий“, с. Камен.
За класиралите се от първо до четвърто място, наградите са, както следва – 300, 200, 100 и 50 лв.

Община Сливен и Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните използват поздравяват всички участници и изразяват благодарност към ръководителите на отборите.

Предишна ДНЕС Е РАЗПЕТИ ПЕТЪК – НАЙ-ТЪЖНИЯТ ДЕН В ГОДИНАТА
Следваща ДЕЦАТА ОТ КРЪЖОКА ПО ТЪКАНЕ КЪМ ЦЕНТЪРА ЗА ПОДКРЕПА И ЛИЧНОСТНО РАЗВИТИЕ (ЦПЛР) - КОТЕЛ ИЗВЪРШИХА РИТУАЛА "КУМИЧКАНЕ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПРИКЛЮЧИХА ДЕЙНОСТИТЕ ПО ПРОЕКТ „БИБЛИОТЕКА „ЗОРА” – МЯСТО ЗА НЕФОРМАЛНО ОБРАЗОВАНИЕ НА МЕСТНАТА ОБЩНОСТ”, ФИНАНСИРАН ОТ ИНИЦИАТИВАТА „ТИ И LIDL ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ”

В края на 2019 година Библиотека „Зора” получи одобрение и финансова подкрепа от инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот”  за проекта си „Библиотека „Зора”- място за неформално образование на

Новини Сливен

РУСКА КЛАСИКА ЩЕ ПРЕДСТАВИ СЛИВЕНСКИЯТ СИМФОНИЧЕН ОРКЕСТЪР НА КОНЦЕРТА СИ НА 6 ДЕКЕМВРИ

Концерт, посветен на руски класически произведения ще изнесе Сливенският симфоничен оркестър на 6 декември. Гост-солисти на вечерта ще бъдат Суйунг Ким, Корея и Олга Алексиева, Русия. Под диригентството на маестро

Новини Сливен

ПРОКУРАТУРАТА ПЛАЩА 100 000 ЛЕВА НА ОПРАВДАНИТЕ ЗА КРАДЕНИТЕ ТАНКОВЕ „МАЙБАХ“

Прокуратурата е осъдена да плати общо 100 000 лева обезщетения на двама от оправданите по делото за кражба на танкове „Майбах“. Проверка на „Лекс“ показа, че след като процесът за танковете приключи