ОТБОРЪТ НА ОДМВР – СЛИВЕН СЕ КЛАСИРА ТРЕТИ В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ НА ГОДИНАТА“

ОТБОРЪТ НА ОДМВР – СЛИВЕН СЕ КЛАСИРА ТРЕТИ В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС „ПЪТЕН ПОЛИЦАЙ НА ГОДИНАТА“

Младши автоконтрольор Николай Стойчев е първи в дисциплината „Оказване на първа долекарска помощ на пострадали при пътнотранспортно произшествие”

Сливенски пътни полицаи заеха трето място в отборното класиране на провелия се в края на миналата седмица в град София Национален конкурс „Пътен полицай на годината”.  Областната дирекция на МВР-Сливен беше представена от началника на сектор „Пътна полиция” главен инспектор Илиян Николов и младши автоконтрольорите Николай Стойчев и Галин Господинов.

Националният конкурс се провежда за 28-и път като представители на областните дирекции в цялата страна се състезават в няколко дисциплини- теоретичен изпит по специализирана подготовка; оказване на първа долекарска помощ на пострадали при пътнотранспортно произшествие – теория и практика; стрелба с пистолет; майсторско управление на автомобил; майсторско управление на мотоциклет.

В дисциплината „Оказване на първа долекарска помощ” първото място спечели представителя на ОДМВР-Сливен младши автоконтрольор Николай Стойчев. Той е дългогодишен служител на сектор „Пътна полиция”-Сливен и един от основните представители на отбора на областната дирекция. През 2015 година той печели Националния конкурс и става пътен полицай на годината. Заемал е призовите места във всички дисциплини, като няколко пъти е печелил първо място за майсторско управление на мотоциклет и теоретичните изпити по специализирана подготовка.

Другият наш участник Галин Господинов се класира четвърти в крайното индивидуално класиране на 21 точки от победителя Румен Евтимов от ОДМВР-Перник.

Победителите получиха наградите си на официална церемония в София в присъствието на заместник-директора на ГД „Национална полиция“ старши комисар Борислав Муеров, началника на отдел пътна полиция в ГДНП комисар Димитър Мичев, председателя на СБА Емил Панчев, зам.-председателя на БЧК д-р Надежда Тодоровска, директора на ИААА Бойко Рановски, зам.-председателя на ДАБДП Мария Лазарова, както и предходни ръководители на „Пътна полиция“.

 

 

Предишна 56-ГОДИШЕН МЪЖ ОТ СЛИВЕН Е СЪС СЧУПЕНО РАМО СЛЕД ПЪТЕН ИНЦИДЕНТ В КВ. "КЛУЦОХОР"
Следваща ИЗБРАХА Д-Р ВАНЯ РИБАРОВА ЗА ПРЕДСТАВИТЕЛ НА РЕНТГЕНОЛОЗИТЕ ОТ ЮЖНА БЪЛГАРИЯ В БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ПО РАДИОЛОГИЯ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НА 28 ФЕВРУАРИ – ВТОРИ КОНЦЕРТ ЗА ЮБИЛЕЯ НА СЕЛИМИНОВСКИ ДОБРИ

Поради огромния интерес към концерта по повод юбилея на Селиминовски Добри, Ансамбълът за народни песни и танци-Сливен обявява дата за втори концерт. Първият концерт беше на 13 февруари, но залата се

Новини Сливен

СЪКРАЩАВАТ ЕДНА БРОЙКА ОТ ЩАТА НА ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН

Комисията по атестирането и конкурсите при прокурорската колегия на ВСС предлага да бъде съкратена една щатна бройка на длъжност „прокурор“ от щата на Окръжна прокуратура  – Сливен, научи Sliveninfo. Данните

Новини Сливен

МЕДИЦИНСКИ СЕСТРИ ПРОТЕСТИРАХА ПРЕД СЪДЕБНАТА ПАЛАТА В СЛИВЕН

Медицински сестри излязоха на протест с плакати пред Съдебната палата в Сливен. „Настояваме за цялостна здравна реформа, достойно заплащане и болниците да не са търговски дружества, защото здравето на хората