ОПЕЛ ИЗГОРЯ КАТО ФАКЛА КРАЙ СЕЛО БЯЛА
19.08.2022 1138 Прегледи

ОПЕЛ ИЗГОРЯ КАТО ФАКЛА КРАЙ СЕЛО БЯЛА

Екипи на РДПБЗН-Сливен са се отзовали на 5 сигнала за произшествия през изминалото денонощие.

На 18 август, в 10,47 час, е получен сигнал за пожар в лек автомобил „Опел“. Произшествието е станало по време на движение в землището на село Бяла. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожен е автомобилът и лични документи.

На 18 август, в 18,18 часа, е получен сигнал за пожар в трактор  „Кейс“ в село Ковачите. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Най-вероятно пожарът е възникнал от теч в горивната система.

Своевременно са ликвидирани  3 пожара, без да причинят преки материални щети от екипи на РСПБЗН-Нова Загора- 1 в Сливен и 3 в Нова Загора.

Предишна КЛИМЕНТ ШОПОВ, КОЙТО СЕ ОТКАЗА ОТ КАНАДСКО ГРАЖДАНСТВО, ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА "ВЪЗРАЖДАНЕ" В СЛИВЕН
Следваща ШОФЬОР ОТ СЛИВЕН Е ХВАНАТ ДРОГИРАН ЗАД ВОЛАНА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ОТКРИ ЕСЕННИЯ ТЕАТРАЛЕН САЛОН В СЛИВЕН

Кметът Стефан Радев откри сливенския Есенен театрален салон. ,,Магията на театъра е непреходна и е едно от най-големите богатства на нашата култура. Тя е свързана с много усилия, но нестихващите

Новини Сливен

21-ГОДИШЕН Е ЗАДЪРЖАН ЗА КРАЖБА НА ВЕЛОСИПЕД

21-годишен е задържан за кражба на велосипед. Сигналът е подаден от 40-годишния собственик на 08 ноември. Стойността на велосипеда е 500 лева. От проведените издирвателни действия е задържан 21-годишният Й.С.

Новини Сливен

В ОБЩИНА СЛИВЕН МЪЖЕТЕ С ИМЕТО ГЕОРГИ СА ОБЩО 3525

Днес Българската православна църква чества Деня на Св. Великомъченик Георги Победоносец, който още от покръстването на българите е сред най-почитаните у нас светци. В община Сливен мъжете с името Георги