ОПЕЛ ИЗГОРЯ ЗАРАДИ НЕБРЕЖНОСТ НА СОБСТВЕНИКА МУ

ОПЕЛ ИЗГОРЯ ЗАРАДИ НЕБРЕЖНОСТ НА СОБСТВЕНИКА МУ

Небрежност  при боравене с открит огън е причината за запалване на лек автомобил в новозагорското село Пет могили. Сигналът е получен на 18 октомври в 00,55 часа.

Възникнал е пожар в лек автомобил „Опел Кадет, паркиран в двора на частен имот в селото. Причината за запалването е незагасени отпадъци, запалени от собственика през деня, в близост до автомобила.  Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН-Нова Загора. Пострадали няма. Унищожени са1  автомобил и 1 каруца.

Спасени са 2 сгради.

Предишна ШОФЬОР НА КАМИОН Е ТЕЖКО РАНЕН СЛЕД КАТАСТРОФА НА МАГИСТРАЛАТА
Следваща 19 ГОДИНИ ЗАТВОР ЗА ЖЕСТОКО УБИЙСТВО ОТ РЕВНОСТ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на ул.“Константин Иречек“ на 18. 04. 2018 г. (сряда) до 16. 00 е прекъснато водоподаването на ул.

Новини Сливен

 ПРЕДСТАВИХА КНИГА ЗА ЖИВОТА И ДЕЛОТО НА РОДЕНИЯ В СЛИВЕН ЛЕГЕНДАРЕН КМЕТ НА СОФИЯ – ИНЖ. ИВАН ИВАНОВ

В зала „Май“ беше представена книгата, посветена на  родения в Сливен легендарен кмет на София– инж. Иван Иванов. Събитието е част от програмата на майските дни на културата на Община Сливен.

Новини Сливен

ФИРМА „ДИНАМО“ ПОЗДРАВЯВА СВОИТЕ СЛУЖИТЕЛИ, КЛИЕНТИ И ПАРТНЬОРИ С НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Фирма „Динамо“ поздравява своите служители, клиенти и партньори с партньори с настъпващите Коледни и Новогодишни празници. Вече десетилетия нашата фирма се превърна в емблема на Сливен и България. През изминалата