ОПАШКА ПРЕД БЮРОТО ПО ТРУДА В СЛИВЕН
03.04.2020 3568 Прегледи

ОПАШКА ПРЕД БЮРОТО ПО ТРУДА В СЛИВЕН

Пред Бюрото по труда в Сливен в петък следобед се появи опашка. Чакаха предимно млади хора. Те не спазваха предписанията да бъдат поне на 1,5 метра един от друг. В случая обаче има и друг проблем – най-вероятно тези хора са съкратени от работа и трябва да се запишат за получаване на обезщетения като безработни.

Иначе хубавото време в петъчния следобед сякаш причини амнезия за мнозина, които очевидно забравиха, че трябва да си стоят по домовете. В Градската градина нямаше любители на разходките, но за сметка на това ларгото изглеждаше като преди пандемията.

Предишна ПРЕВЕНЦИЯ И ПРОТИВОЕПИДЕМИЧНИ МЕРКИ ВЪВ ВРЪЗКА С COVID-19
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВИСОЧИНАТА НА НЯКОЛКО ДЪРВЕТА БЕШЕ НАМАЛЕНА ЗАРАДИ ХЕЛИКОПТЕРНА ПЛОЩАДКА НА БОЛНИЦАТА

  Височината на няколко дървета беше намалена. Причината е необходимост от осигуряване на зона за свободен достъп за хеликоптерната площадка, която ще бъде изградена в двора на МБАЛ „Д-р Иван

Новини Сливен

„ЗЛАТЕН“ УИКЕНД ЗА ВЪЗПИТАНИЦИТЕ НА ППМГ

Три лауреатски звания получиха зрелостници от ППМГ в проведените в периода 21-23 април 2023 г. национални кръгове на олимпиадите по лингвистика, физика и информационни технологии. Розалина Иванова Влахова от 12.

Новини Сливен

ДВАМА С НАРКОТИЦИ СА ХВАНАТИ ЗАД ВОЛАНА В НОВА ЗАГОРА

Двама водачи с наркотици и един с алкохол са установени от полицията в Нова Загора. На 23 февруари е извършена проверка на лек автомобил „Мерцедес“, управляван от И.М. на 37