ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН ПОДКРЕПИ ДЕЯН ДЕЧЕВ И РУСИ НЕНЧЕВ НА ЕМОЦИОНАЛНА СРЕЩА

ОЛИМПИЙСКИ ШАМПИОН ПОДКРЕПИ ДЕЯН ДЕЧЕВ И РУСИ НЕНЧЕВ НА ЕМОЦИОНАЛНА СРЕЩА

Олимпийски шампион даде своята подкрепа за кандидата за общински съветник от БСП Деян Дечев и Русе Ненчев, който е кандидат за кмет от БСП в село Чокоба. За Дечев и Ненчев може да се гласува с бюлетина № 56.

Емоционалната среща се състоя в читалището на село Чокоба, което във вторник вечерта бе препълнено с хора.

„Дойдох тук, за да подкрепя Руси Ненчев и Деян Дечев. От отчета на Руси стана ясно, че той е направил много за вашето село. Аз съм много близък с неговия брат, който бе мой състезател в миналото, а сега е тук при нас. Искам да ви подканя да гласувате за Руси тази неделя. Гласувайте и за Деян Дечев, с когото стоях един до друг като депутат в парламента преди няколко години. Обеден съм, че Деян си върши работата отлично като общински съветник и милее за селата от общината“, заяви пред присъстващите Георги Мърков. Който е олимпийски шампион по борба от игрите в Мюнхен през 1972 г. Мърков има още златен и бронзов медал от световни първенства по борба. През 2013-2014 г. той бе депутат от БСП.

„България има нужда от много по-силна социална политика, която да стигне до всяко село. Затова трябва да се гласува с бюлетина № 56“, заяви Георги Мърков пред присъстващите.

„Сегашното ръководство на Община Сливен разделя селата и дава пари само на тези, чиито кметове са от ГЕРБ. На думи това не е така, но на практика е точно така. Ние ще променим това отношение към всички вас. Изходът е бюлетина № 56, за кмет на общината, за общински съветници и за кмет на село Чокоба. Аз съм обеден, че Руси Ненчев ще бъде избран още тази неделя на първи тур. Вие го познавате и знаете, че той милее, за всеки човек и всеки дом в Чокоба“, каза Деян Дечев, който призова хората да не се страхуват и да гласуват свободно в неделя.

Досегашният кмет на Чокоба Руси Ненчев направи отчет на свършеното и поиска доверието на своите съселяни за нов мандат.

„Сигурен съм, че със вашата подкрепа Чокоба има добро бъдеще“, бе категоричен Руси Ненчев.

На срещата присъстваха и кандидатите за общински съветници от БСП Стефка Шевкенова, Корнелий Желязков и Иван Киряков.

 

Пресцентър БСП

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Предишна И В "КЛУЦОХОР" СОЦИАЛИСТИ ЗАСТАВАТ ЗАД ПЛАМЕНА ПЕТРОВА
Следваща ДВАМА СА ЗАДЪРЖАНИ ЗА ДРОГА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ НА КМЕТА СТЕФАН РАДЕВ ПО ПОВОД 22 СЕПТЕМВРИ – ДЕН НА НЕЗАВИСИМОСТТА НА БЪЛГАРИЯ

Скъпи съграждани, На днешния ден отбелязваме едно от най-знаковите събития в нашата история – обявяването на Независимостта на България. Пътят за постигането й е дълъг, осеян е с трудности, но

Новини Сливен

ОГНЕБОРЦИ ГАСИХА ПОЖАР В ЛОЗОВ МАСИВ КРАЙ НОВА ЗАГОРА

Новозагорски пожарникари спасиха 50 декара лозови насаждения при пожар, възникнал източно от ВЖК“Родопа“ в Нова Загора. На 5 март, в 19,14 часа, е получен сигнал за пожар с сухи треви

Новини Сливен

ОТ 1 ДЕКЕМВРИ ЗАПОЧВА ИЗПЛАЩАНЕТО НА ВЪЗНАГРАЖДЕНИЯТА НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА СЕКЦИОННИТЕ ИЗБИРАТЕЛНИ КОМИСИИ

От 1 декември, сряда, започва изплащането на възнагражденията на членовете на секционните избирателни комисии, участвали в изборите за президент и вицепрезидент и Народно събрание на 14 ноември и 21 ноември.