ОЛИМПИЙСКАТА ШАМПИОНКА ПО КАРАТЕ ИВЕТ ГОРАНОВА СЕ СРЕЩНА С КМЕТА НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ

ОЛИМПИЙСКАТА ШАМПИОНКА ПО КАРАТЕ ИВЕТ ГОРАНОВА СЕ СРЕЩНА С КМЕТА НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ

Олимпийската шампионка на България по карате Ивет Горанова се срещна с кмета на Сливен Стефан Радев. Тя е в града по покана на Карате клуб „Аякс“, с ръководител Филип Божилов.

На 14, 15 и 16 октомври тя участва в тридневен тренировъчен семинар с местните каратеки и ще проведе съвместни тренировки с всички възрастови групи деца и професионални състезатели.
„Целта ми е чрез участието си в семинара да предам моя опит и това, което знам, за да се докоснат повече деца и един ден да имаме шампион по карате. Това е интелигентен спорт. Освен физически данни и подготовка, трябва да мислиш и да умееш да преценяваш и обмисляш всяка ситуация“, каза тя.

Кметът Стефан Радев поздрави Ивет за високото спортно майсторство и за примера, който дава на младите хора.
“Благодарим за всички положителни емоции, които ни донесе по време на олимпиадата. Пожелавам да изпитаме подобни вълнения и с победите на наши, сливенски състезатели“, каза кметът.
Той подчерта, че Община Сливен прави всичко възможно, за да помага на спорта в града и да подобрява условията в спортните бази.

Ръководителят на Карате клуб „Аякс“ Филип Божинов сподели, че в Сливен има много добри бази за тренировки и за разлика от други градове в страната тук клубовете не заплащат наем на общината. Той изрази задоволство от участието на Ивет Горанова в семинара. Той каза, че децата много се вълнуват и очакват с нетърпение срещите си с нея. В клуб „Аякс“ тренират над 100 деца в различни възрасти.

Предишна ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАД НОВА ЗАГОРА - ПЕТКОВДЕН С УЧАСТИЕТО НА НАЦИОНАЛНА ГВАРДЕЙСКА ЧАСТ
Следваща AНТОНИЙ АНДОНОВ УЧАСТВА В КРЪГЛА МАСА ПОСВЕТЕНА НА ДЕНТАЛНАТА ПРОФИЛАКТИКА ПРИ ДЕЦАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВРЕМЕННО СЕ ПРЕУСТАНОВЯВА ДВИЖЕНИЕТО ПО ЧАСТ ОТ УЛ. „СЛАВЯНСКА“ НА 18 ОКТОМВРИ

На 18 октомври временно ще бъде преустановено движението по улица „Славянска“ в обхвата й до пресичането й с улица „Лъдженска“. Причината е извършване на неотложни ремонтни дейности на обект, намиращ

Новини Сливен

С 32 ГЛАСА „ЗА“ МЕСТНИЯТ ПАРЛАМЕНТ ПРИЕ АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА ОБЩИНСКИЯ БЮДЖЕТ

С 32 гласа „за“ беше приета актуализацията на общинския бюджет на днешното редовно заседание на Общински съвет-Сливен. В тази връзка кметът Стефан Радев заяви, че изменението във финансовите параметри на

Новини Сливен

ХВАНАХА ВОДАЧ НА ПЕЖО, УПОТРЕБИЛ АЛКОХОЛ

Водач с алкохол 1,71 промила е установен на 31 декември в град  Сливен. В 01,40 часа в местността „Батмиш“ е спрян за проверка лек автомобил „Пежо“, управляван от 47-годишния В.Т.