ОЛИМПИЙСКАТА ШАМПИОНКА ПО КАРАТЕ ИВЕТ ГОРАНОВА СЕ СРЕЩНА С КМЕТА НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ
15.10.2022 568 Прегледи

ОЛИМПИЙСКАТА ШАМПИОНКА ПО КАРАТЕ ИВЕТ ГОРАНОВА СЕ СРЕЩНА С КМЕТА НА СЛИВЕН СТЕФАН РАДЕВ

Олимпийската шампионка на България по карате Ивет Горанова се срещна с кмета на Сливен Стефан Радев. Тя е в града по покана на Карате клуб „Аякс“, с ръководител Филип Божилов.

На 14, 15 и 16 октомври тя участва в тридневен тренировъчен семинар с местните каратеки и ще проведе съвместни тренировки с всички възрастови групи деца и професионални състезатели.
„Целта ми е чрез участието си в семинара да предам моя опит и това, което знам, за да се докоснат повече деца и един ден да имаме шампион по карате. Това е интелигентен спорт. Освен физически данни и подготовка, трябва да мислиш и да умееш да преценяваш и обмисляш всяка ситуация“, каза тя.

Кметът Стефан Радев поздрави Ивет за високото спортно майсторство и за примера, който дава на младите хора.
“Благодарим за всички положителни емоции, които ни донесе по време на олимпиадата. Пожелавам да изпитаме подобни вълнения и с победите на наши, сливенски състезатели“, каза кметът.
Той подчерта, че Община Сливен прави всичко възможно, за да помага на спорта в града и да подобрява условията в спортните бази.

Ръководителят на Карате клуб „Аякс“ Филип Божинов сподели, че в Сливен има много добри бази за тренировки и за разлика от други градове в страната тук клубовете не заплащат наем на общината. Той изрази задоволство от участието на Ивет Горанова в семинара. Той каза, че децата много се вълнуват и очакват с нетърпение срещите си с нея. В клуб „Аякс“ тренират над 100 деца в различни възрасти.

Предишна ОФИЦИАЛНА ЦЕРЕМОНИЯ ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАД НОВА ЗАГОРА - ПЕТКОВДЕН С УЧАСТИЕТО НА НАЦИОНАЛНА ГВАРДЕЙСКА ЧАСТ
Следваща AНТОНИЙ АНДОНОВ УЧАСТВА В КРЪГЛА МАСА ПОСВЕТЕНА НА ДЕНТАЛНАТА ПРОФИЛАКТИКА ПРИ ДЕЦАТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧВА В КАМПАНИЯТА „КАПАЧКИ ЗА БЪДЕЩЕ“

За поредна година Сливен се включва в благотворителната кампания на „Капачки за Бъдеще“ на 20 април. Предавателният пункт отново ще е на пл. „Хаджи Димитър“, от 10:00ч. до 14:00ч. Организатори на

Новини Сливен

62-ГОДИШЕН ШОФЬОР НА МЕРЦЕДЕС Е ХВАНАТ ПИЯН ЗАД ВОЛАНА В СЛИВЕН

31-годишен мъж от село Гергевец е хванат да управлява МПС с фалшива шофьорска книжка. Той е спрян за проверка на 29 април в 19,55 часа в село Самуилово от полицейски

Новини Сливен

ШОФЬОР НА АУДИ Е ХВАНАТ С НАРКОТИЦИ

На 27 януари, около 17,30 часа, в град Нова Загора, е извършена проверка на лек автомобил „Ауди А4“, управляван от мъж на 28 години. Полицейските служители са забелязали, че водачът