ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ЗАДЪРЖА ЗА СРОК ДО 72 ЧАСА Г.В., ОБВИНЕН В УБИЙСТВОТО НА СВОЯ СИН
април 28, 2023 1040 Прегледи

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ЗАДЪРЖА ЗА СРОК ДО 72 ЧАСА Г.В., ОБВИНЕН В УБИЙСТВОТО НА СВОЯ СИН

Окръжна прокуратура – Сливен задържа за срок до 72 часа Г.В. Той е обвинен за това, че умишлено умъртвил родния си син. Престъплението е осъществено на 27.04.2023 г. в село Горно Александрово, общ. Сливен. То е квалифицирано по чл.116,ал.1, т.3, предл.3, вр. чл.115 от НК.

По време на разследването е установено, че убийството е извършено след възникнал спор между двамата мъже. Престъплението е извършено с нож, с който са нанесени четири удара по тялото на пострадалия 40-годишен мъж.

Предстои Окръжна прокуратура – Сливен да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ по отношение на обвиняемото лице.

Предишна ДРУЖЕСТВОТО „ИНДУСТРИАЛЕН ПАРК - СЛИВЕН“ ВЕЧЕ Е РЕГИСТРИРАНО В ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР
Следваща ДЕСЕТИЯТ РЕТРО ПАРАД НА АВТОМОБИЛИ В СЛИВЕН ИДВА НА 29 АПРИЛ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

БАРОКАМЕРАТА НА „ТОПМЕДИК“ ПРАВИ МЕДИЦИНСКИ ЧУДЕСА

Една съвременна барокамера може да прави истински медицински чудеса, лекувайки цял спектър от болести. Особено, ако последна дума на техниката е в ръцете на специалистите от Медицински център „ТопМедик“- Ямбол.

Новини Сливен

ДПС: ЦЕЛТА НИ Е ПОНЕ ЕДИН МАНДАТ В СЛИВЕН

ДПС Сливен регистрира своята листа с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори на 04 април 2021г. Листата се състои от 10 членен състав, нейн водач е 44-годишната Хатидже

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯ СПРЕТНА ГОНКА С ПОЛИЦИЯТА В ЦЕНТЪРА НА БУРГАС

Тази нощ, в последните минути на 8 май, шофьор спретна гонка на полицията по централните улици на Бургас. След като не спрял на сигнал с палка за извършване на проверка на бул