ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ВНЕСЕ В СЪДА ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ СРЕЩУ УБИЕЦА НА КРИСИ ОТ СОТИРЯ

ОКРЪЖНА ПРОКУРАТУРА – СЛИВЕН ВНЕСЕ В СЪДА ОБВИНИТЕЛНИЯ АКТ СРЕЩУ УБИЕЦА НА КРИСИ ОТ СОТИРЯ

Делото срещу 21-годишния Мартин Трифонов, който уби, блудства и направи опит за изнасилване на 7-годишната Криси от село Сотиря, е вече в съда, научи Sliveninfo.

В петък следобед прокуратурата внесе в Окръжния съд обвинителния акт срещу Трифонов. Срещу него са повдигнати обвинения за убийство по особено жесток и мъчителен начин на непълнолетно лице, за блудство и за опит за изнасилване.

Делото е внесено в съда точно три месеца след извършване на ужасното престъпление, което разтърси страната и предизвика промяна в НК.

Мартин Трифонов вече има излежана присъда за блудство. Той бе ранен по време на задържането си във Вилната зона край Сливен. В момента Трифонов е в лечебницата на софийския затвор. Очаква се Окръжен съд – Сливен да назначи дата за начало на процеса срещу него.

За повдигнатите обвинения Мартин Трифонов може да получи максималната присъда по българското законодателство, която е „доживотен затвор без право на замяна“.

Текст и снимка: Георги Мангинов

Предишна СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ АКРОБАТ ЕНЧО КЕРЯЗОВ СТАНА ЗАМ.-КМЕТ НА ЯМБОЛ
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЙОРДАН ЛЕЧКОВ: НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ПО СКЛЮЧЕНИЯ ДОГОВОР МЕЖДУ ОБЩИНА СЛИВЕН И ПРАВОПРИЕМНИКА „СПОРТ ПАЛАС“ ООД

Уважаеми читатели, Sliveninfo ви предлага интервю с бившия кмет и настоящ общински съветник Йордан Лечков. Интервюто е публикувано на 6 юни вечерта в сайта Наблюдател. Предлагаме ви и размислите на

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Приятели пият в кръчмата: – Брат, никога не забравяй откъде си тръгнал! – Що? – Щото после не можеш да се прибереш… – Знaeш ли ĸaĸвa e пpилиĸaтa мeждy HЛO

Новини Сливен

ПОЗДРАВ ЗА ТРЕТИ МАРТ ОТ ФИРМА „ФИШКОМ“ – СЛИВЕН

Фирма „Фишком“ поздравява всички свои работници, партньори, клиенти и съграждани с националния празник на Република България 3 март, като им желае много здраве, по-добро и спокойно бъдеще. И нека всичка