ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОСЕМ ОНЛАЙН ЗАСЕДАНИЯ
април 16, 2020 1051 Прегледи

ОКРЪЖЕН СЪД – СЛИВЕН ПРОВЕДЕ ОСЕМ ОНЛАЙН ЗАСЕДАНИЯ

До момента в Окръжен съд – Сливен са проведени общо 8 онлайн заседания. Това съобщи пред Sliveninfo съдия Мартин Данчев, изпълняващ функцията на административен ръководител на съда.

„Две от онлайн заседанията бяха за мерки за неотклонение. При тях имаше онлайн връзка между съдията, прокурора и защитника на обвиняемия. Другите 6 заседания се състояха по искания за условно предсрочно освобождаване на лишени от свобода в Сливенския затвор. В пет от случаите предложенията бяха направени от началника на затвора и те са одобрени. Шестият случай е на затворничка, която сама прави предложение. То е отхвърлено“, каза съдия Мартин Данчев.

Той подчерта, че онлайн заседанията са законова форма, предвидена от приетия миналия месец Закон за извънредното положение.

 

Предишна ПЪРВА ПРИСЪДА ЗА НАРУШАВАНЕ НА КАРАНТИНА В СЛИВЕН
Следваща 500 ПРЕДПАЗНИ МАСКИ ЩЕ БЪДАТ ПРЕДОСТАВЕНИ НА ДОБРОВОЛЦИ И СОЦИАЛНИ СЛУЖИТЕЛИ В ОБЛАСТТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 28. 03. 2018 г. (сряда) до 13.00 ч. е прекъснато водоподаването в южна част от кв.

Новини Сливен

20-ГОДИШНА ШОФЬОРКА ОТ СЛИВЕН СЕ ОБЪРНА ПО ТАВАН

Около 08.00 часа по пътя Бургас-Слънчев бряг на територията на Районно управление на МВР – Поморие 20-годишна жена от Сливен, управляваща лек автомобил, поради загуба на контрол и вероятно движение

Новини Сливен

РОДИ СЕ КОАЛИЦИЯ „ЗАЕДНО ЗА СЛИВЕН“, КОЯТО ПРЕДЛАГА БЕЗПЛАТЕН ГРАДСКИ ТРАНСПОРТ

Днес, 18 юли 2019, в Сливен бе подписано коалиционно споразумение във връзка с предстоящите местните избори  между Движение Заедно, партия на Зелените и партия Народ. Движение Заедно се представлява от