ОДМВР – СЛИВЕН: ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО ПРИ ПРОВЕЖДАНЕ НА 69-ТАТА МЕЖДУНАРОДНА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ
август 26, 2022 707 Прегледи

ОДМВР – СЛИВЕН: ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДВИЖЕНИЕТО ПРИ ПРОВЕЖДАНЕ НА 69-ТАТА МЕЖДУНАРОДНА КОЛОЕЗДАЧНА ОБИКОЛКА НА БЪЛГАРИЯ

В ОДМВР-Сливен е получено разпоредително писмо от „Българска федерация по колоездене“, с които ни уведомяват, че за периода от 27.08.2022 г. до 01.09.2022 г. ще се проведе 69-тата Международна колоездачна обиколка на България с молба за осигуряване на охраната и безопасността на движението при провеждане на мероприятието. В ОДМВР-Сливен е създадена организация за безопасно протичане на състезанието в етапите, преминаващи през област Сливен.

Съгласно програмата на състезанието:

На 30.08.2022 г. от 16,00 часа ще бъде затворен за движение главен път I-6 от началото на община Твърдица, след разклона за гр. Гурково, до разклона за село Бинкос. Движението ще бъде възстановено веднага след преминаване на колоната. Пътуващите в посока Сливен ще бъдат пренасочвани през град Нова Загора.

От 16,00 часа ще бъде затворен пътя от село Бинкос в посока град Шивачево, Боров дол, Бяла Паланка, Градско, Новачево.

От 17,30 часа ще бъде затворен път ІІ-53 от село Бяла до Сливен.

От 18,00 часа ще бъдат затворени за движение следните улици в град Сливен: ул. „Димитър Пехливанов“, бул. „Цар Симеон“, бул. „Цар Освободител“ до сградата на Община Сливен, където ще е финалът на етапа. Движението ще бъде възстановявано поетапно след преминаване на колоната.

На 31 август от 13,30 часа ще бъдат затворени за движение следните улици в град Сливен и път ІІІ-488 към село Градец: бул.“Цар Освободител“, пред сградата на Община Сливен, ул.“Г.С.Раковски“, бул. „П.Хитов“ и пътя към селата Ичера и Градец. Движението ще бъде възстановено поетапно след преминаване на колоната.

От 14,30 часа ще бъде затворен за движение път ІІ-48 от разклона за село Градец до село Мокрен. Движението ще бъде възстановено след преминаване на колоната през разклона за село Пъдарево в посока Сунгурларе.

Очаква се състезанието да напусне област Сливен и да премине в област Бургас около 15,45 часа.

Предишна МАЩАБНА ПОЛИЦЕЙСКА ОПЕРАЦИЯ В СЛИВЕНСКО
Следваща ОБРЪЩЕНИЕ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА РИК - СЛИВЕН ЕЛИЗАБЕТ КЕНДЕРЯН

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Скъпи, ако ти предложат да те напусна и отида при друг мъж, срещу 1 милион долара, ще се съгласиш ли? – Ако мога да плащам разсрочено, да! Съдия пита

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

На Зайо му се прияло торта с моркови и отишъл в сладкарницата: – Имате ли торта с моркови? – Не! На другия ден Зайо пак идва: – Имате ли торта

Новини

ТЕЖКА КАТАСТРОФА С УЧАСТИЕТО НА СЛИВЕНСКИ КАМИОН

Камион на сливенска фирма катастрофира между Видин и Монтана. Фирмата се казва „DIMA“. Тя е една от известните транспортни дружества в Сливен. Според информация на агенция ПИК, при катастрофата има