ОГНЕБОРЦИ СПАСЯВАХА ЗАКЪСАЛИ АВТОМОБИЛИ В СЛИВЕН

ОГНЕБОРЦИ СПАСЯВАХА ЗАКЪСАЛИ АВТОМОБИЛИ В СЛИВЕН

Екипи на РСПБЗН-Сливен са оказали съдействие на леки автомобили, закъсали в наводнени участък в град Сливен на 26 септември.

Сигнал е получен в 19,15 часа за автомобили, попаднали в наводнен участък на бул.“Бургаско шосе“ до градската градина. Пристигналият на място екип от трима пожарникари е изчистил  шахтите с помощта на канджа, за да изтече водата и автомобилите да продължат.

В 20,10 часа пожарен екип и екип на РУ-Сливен са оказали съдействие на наводнен автомобил на ул.“Керамика“, като ръчно са го избутали от наводнения участък.

Предишна 31-ГОДИШЕН КРАДЕЦ Е ЗАДЪРЖАН В СЛИВЕН
Следваща СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СЛИВНАЛИЯ СТАНА АБСОЛЮТЕН ШАМПИОН ПО НАТУРАЛЕН КУЛТУРИЗЪМ

22-годишният Атила Сакалов триумфира на международното състезание по-натурален културизъм в Словакия. Сливналията cи тpъгнa c две гoлeми купи, зa ĸoитo би мy зaвидял вceĸи, ĸoйтo ce зaнимaвa c фитнec и

Новини Сливен

БОЙКО БОРИСОВ Е ПРЕИЗБРАН ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ГЕРБ НА ЧЕТВЪРТОТО НАЦИОНАЛНО СЪБРАНИЕ

С презентация за постиженията на ГЕРБ през годините започна Четвъртото редовно отчетно-изборно делегатско национално събрание на партията. На най – важния форум на партията присъстваха 1084 делегати от цялата страна

Новини Сливен

ТОВАРЕН ВЛАК ДЕРАЙЛИРА КРАЙ ГАРА НОВА ЗАГОРА

10 вагона на товарен влак дерайлираха на входа на гара Нова Загора, съобщи NOVA. Влакът е превозвал минен материал от Челопеч към Бургас, съобщи кметът на Нова Загора Николай Грозев.