ОГНЕБОРЦИ ОТ КОТЕЛ СПАСИХА 15 000 ДЕКАРА ГОРИ
април 4, 2022 229 Прегледи

ОГНЕБОРЦИ ОТ КОТЕЛ СПАСИХА 15 000 ДЕКАРА ГОРИ

15 000 декара смесена гора са спасили екипи на РСПБЗН-Котел. Пожарите са възникнали вследствие на запалени сухи треви в землищата на селата Градец и Тича. Произшествията са ликвидирани своевременно, без да причинят преки материални щети.

Късо съединени е причинило пожар във вила, намираща се в местността „Каменка“. Сигналът е получен на 3 април в 20,05 часа. Произшествието е ликвидирано от два екипа на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма. Унищожени са покривна конструкция, алуминиева врата и опушени стени. Спасени са 2 сгради. Най-вероятната причина за пожара е късо съединение в осветително тяло, монтирано под покрива на сградата.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ И УЧЕНИЦИ ОТ СУ "КОНСТАНТИН КОНСТАНТИНОВ" ОТКРИХА СЕДМИЦАТА НА ГОРАТА В СЛИВЕН
Следваща ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК СТЕФАН ПАСКОВ ВОДИ 10 ДУШИ ОТ СЛИВЕНСКА ОБЛАСТ ЗА УЧРЕДИТЕЛНОТО СЪБРАНИЕ НА ПАРТИЯ "ИЗПРАВИ СЕ БЪЛГАРИЯ"

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОБЩИНА СЛИВЕН СТАРТИРА ИЗПЪЛНЕНИЕТО НА ПРОЕКТ ЗА ПАТРОНАЖНА ГРИЖА ЗА ВЪЗРАСТНИ ХОРА И ЛИЦА С УВРЕЖДАНИЯ

Община Сливен стартира изпълнението на проект BG05M9OP001-2.040-0069-C01 „Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Сливен”, в изпълнение на Административен договор сключен на 11 юли 2019 г.

Новини Сливен

„ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ СЪОБЩАВА ЗА АВАРИЯ В ТОПЛОПРЕНОСНАТА МРЕЖА

Уважаеми клиенти, поради отстраняване на авария по топлопреносната мрежа, ще бъде спряно топлоподаването на 18.11.2020г. от 9:00ч. до 17:00ч. Спирането ще засегне ж.к.“Даме Груев“ от бл.№17 и всички следващи номера,

Новини Сливен

МЪЖ ПРОБУТА ФАЛШИВО ЕВРО В ИГРАЛНА ЗАЛА

Криминалисти на РУ-Нова Загора работят по случай на разплащане с фалшиви парични средства. На 12 ноември служител в игрална зала в град Нова Загора е заявил, че вечерта на 11