ОБЩО 31 ЛИСТИ С 203-МА КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ СА РЕГИСТРИРАНИ В РИК-СЛИВЕН
08.05.2024 443 Прегледи

ОБЩО 31 ЛИСТИ С 203-МА КАНДИДАТИ ЗА ДЕПУТАТИ СА РЕГИСТРИРАНИ В РИК-СЛИВЕН

Общо 31 листи на 20 партии и 11 коалиции са регистрирани в Районната избирателна комисия (РИК) – Сливен. Това съобщи пред журналисти днес говорителят на РИК Галя Хачадурян.

Кандидатите за народни представители са 203-ма. Кандидатските листи на седем формации са пълни – с по дванайсет кандидати, само в листата на ПП „Пряка демокрация“ фигурира един човек.

От всички кандидати 57 са жени, а 146 – мъже. Най-младият сред тях е на 21 години, най-възрастният – на 81 години, като средната възраст при кандидатите в 21 МИР-Сливен е 49 години.

 

БТА

Предишна ПИСАТЕЛКАТА ЦВЕТА БРЕСТНИЧКА Е НОСИТЕЛЯТ НА ТАЗГОДИШНАТА НАГРАДА "КОНСТАНТИН КОНСТАНТИНОВ" ЗА ПРИНОС В ДЕТСКОТО КНИГОИЗДАВАНЕ
Следваща ЗАПОЧВА РЕМОНТ НА МОСТА, СВЪРЗВАЩ ОБЩИНСКИЯ ПАЗАР С БУЛ. „СТЕФАН КАРАДЖА“

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЕОРГИ ДЕДОВ Е КАНДИДАТЪТ НА БСП ЗА КМЕТ НА КОТЕЛ

Георги Дедов бе издигнат от БСП за кмет на Котел. Това се случи на общинската конференция на червените, проведена в сряда вечерта, научи Sliveninfo. Дедов бе избран единодушно от делегатите.

Новини Сливен

С ХЕЛИКОПТЕР ИЗВЪРШАТ ПЛАНОВИ ТРЕНИРОВКИ ЗА МЕДИЦИНСКА ЕВАКУАЦИЯ

От МБАЛ-Сливен към ВМА информират гражданите, че днес и следващите няколко дни ще се проведат планови тренировки по авиомедицинска евакуация с медицински военен хеликоптер. Той ще извършва полети над Сливен

Новини Сливен

ДЖИП МИНА ПРЕЗ ХОДИЛОТО НА МЪЖ В СЛИВЕН

На 21 юни, около16,25 часа, от ЦСМП-Сливен е получено съобщение за приет пострадал от пътно произшествие 68-годишен мъж от град Сливен. В хода на проверката се установява, че на ул.