ОБЩИНСКИ ФОНД „КУЛТУРА“- СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА НАБИРА ПРОЕКТИ ЗА ПЪРВАТА СИ ЗА 2019 ГОДИНА СЕСИЯ

ОБЩИНСКИ ФОНД „КУЛТУРА“- СЛИВЕН ПРОДЪЛЖАВА ДА НАБИРА ПРОЕКТИ ЗА ПЪРВАТА СИ ЗА 2019 ГОДИНА СЕСИЯ

Общински фонд „Култура” продължава с набиране на проектни предложения в областта на културата, тематично свързани със Сливен и сливенския край. Проектите могат да се подават до 16 ч. на 1 март 2019 година в деловодството на Общинска администрация. Пълният комплект документи, необходими за кандидатстване, са достъпни на официалната страница на Общински съвет Сливен – http://www.obs.sliven.bg.

Съгласно Правилника за работа на Фонда, право да подават проекти имат организации, културни институти и индивидуални дейци на културата от страната и чужбина.

Общински фонд „Култура” при Община Сливен допуска и подкрепя финансово стойностни образци на културата, допринасящи за съхраняване и обогатяване на духовния живот на региона.
Проектите могат да бъдат в различни форми на музикалното изкуство, художествени или литературни произведения, документални филми, изследователски трудове, свързани с културно-историческото наследство на Сливен, творчески продукти на млади сливенски дарования и др.

За подробна информация вносителите на проекти могат да направят справка в Дирекция „Образование, култура и връзки с обществеността” на Община Сливен, при секретаря на Фонда. Телефони за контакт: 044/611-221; 0879 59 90 54.

Предишна КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСТАВИТЕЛИ НА ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ +”
Следваща ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ РЗИ -СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

НАД 18 000 ПАЦИЕНТИ СА ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ СПЕШНОТО ОТДЕЛЕНИЕ НА БОЛНИЦАТА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА

18 754 пациенти са потърсили спешна медицинска помощ в МБАЛ „Д-р Иван Селимински“-Сливен през 2019 година. От тях в болницата са приети 9 614 болни, като неосигурените са били 2 007. През изминалата

Новини Сливен

МАЛКИЯТ МАГАЗИН НА АЛЬОША ПРОДАВА НАЙ-МНОГО ЧАСОВНИЦИ В СЛИВЕН

Ако искате хубав часовник, посетете магазина на Альоша. На самото ларго е, по диагонал на заведението на „Маки”. Не е за вярване, че в това малко магазинче се продават най-много

Новини Сливен

НАД 80 КМ/Ч ДОСТИГНА СКОРОСТТА НА ВЯТЪРА В СЛИВЕН

Над 80 км/ч достигна на 8 февруари по обяд скоростта на вятъра в Сливен. От местната МЕТЕО станция казаха, че вятърът е пулсиращ и достига скорост от 20 м/с. По-късно

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

thirteen − 8 =