ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН ДАРИХА КНИГИ НА НЧ „ТРУД – 1905“ В СЕЛО СТАРА РЕКА
31.08.2020 1561 Прегледи

ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ ОТ ГЕРБ – СЛИВЕН ДАРИХА КНИГИ НА НЧ „ТРУД – 1905“ В СЕЛО СТАРА РЕКА

Общински съветници от ГЕРБ-Сливен дариха книги на НЧ „Труд – 1905″ в село Стара река. Дарението е в рамките на кампанията „Подари книга-предай знание“ и включва детски и юношески книжки, енциклопедии, художествена литература.

Традиционната кампания на ГЕРБ – Сливен е благотворителна инициатива, която цели да помогне на читалищни библиотеки от Сливен и общината да попълнят книжния си фонд.

Младежката организация на ГЕРБ – Сливен продължава събиране на книги от граждани и доброволци, като така ще спомогне на нуждаещи се институции.

Всеки, който иска да се включи в доброволната кауза и да подари знание може да остави книга в офиса на ПП ГЕРБ – Сливен на адрес бул. „Цар Освободител” № 17.

Предишна ИМА ЗАДЪРЖАН ЗА ПОЖАРА КРАЙ СЕЛИМИНОВО /обновена/
Следваща ПРИКЛЮЧИХА ПРОВЕРКИТЕ В ДВЕТЕ НАЙ - ГОЛЕМИ СОЦИАЛНИ ЗАВЕДЕНИЯ В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ” – СЛИВЕН

Поради ремонтни дейности по ул.” Г.С.Раковски” от 23.01.2024г.   се променя маршрута на линии № № 2, 9,12, 4а и 24 в посока от център  към „ Дюлева река ” ,

Новини Сливен

АКАД. Д-Р ИВАНКА ДЕНЕВА – С РАЗМИСЛИ И ПРЕДЛОЖЕНИЯ ЗА ПО-НАТАТЪШНАТА СЪДБА НА ИСТОРИЧЕСКОТО ДЪРВО „СТАР БРЯСТ”

Неизменният ход на Времето ни лишава от скъпи достояния на сърцето – и сред тях в недалечно бъдеще – и от сакралното за сливенци дърво „Стар бряст”… По-скоро, сляло се

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 05. 04. 2019 г. (петък) е прекъснато водоподаването в района на ул. „Кап. Мамарчев“ до 14.00ч.