ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОТХВЪРЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ДРУЖЕСТВО, КОЕТО ДА СТОПАНИСВА ИНДУСТРИАЛНАТА ЗОНА

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ОТХВЪРЛИ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ЗА СЪЗДАВАНЕ НА ДРУЖЕСТВО, КОЕТО ДА СТОПАНИСВА ИНДУСТРИАЛНАТА ЗОНА

 

Сливенският общински съвет отхвърли предложението на кмета Стефан Радев за създаване на търговско дружество „Индустриален парк“ ЕООД, чиято задача щеше да бъде стопанисване на бъдещия индустриален парк. Подобно дружество е законово изискване.

„Ние не сме против създаване на такава фирма, но искаме специалист по строителството да бъде начело“, обяви от трибуната общинският съветник Стефан Пасков.

„Дано днес не сме направили сериозна грешка, защото това дружество трябва да съществува и да носи ползи, когато ние вече не сме в политиката“, каза кметът Стефан Радев.

Неговото предложение бе отхвърлено с 15 гласа „Въздържали се“, 3 „Против“ и 18 „За“.

Предишна СЛИВЕНСКИ ОГНЕБОРЦИ СПАСИХА 250 ДЕКАРА ГОРА
Следваща ГЕОРГИ БАЛАБАНОВ ПОВЕЖДА ЛИСТАТА НА БЪЛГАРСКИ ВЪЗХОД В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГЕОРГИ ДАСКАЛОВ: ГЕРБ И СДС ДОКАЗАХА, ЧЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ, КОИТО МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ ДОБРЕ В СИТУАЦИЯ НА ПАНДЕМИЯ

Георги Даскалов е роден в Бургас. Завършил е „Фармация“ в Медицински университет – София. В момента е мениджър на аптека в Сливен. Може да подкрепите Георги Даскалов като гласувате с

Новини Сливен

ЦВЕТАН ИВАНОВ СПЕЧЕЛИ ПЛАНИНСКОТО СЪСТЕЗАНИЕ ПО КОЛОЕЗДЕНЕ „XCM SLIVEN ROCKS“

Цветан Иванов спечели планинското състезание по колоездене „XCM Sliven Rocks“ в дисциплината Крос кънтри маратон, което се проведе в Сливен на 12 юни. В надпреварата участваха състезатели от цялата страна.

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

Днес 29.03 /четвъртък/ поради авария по Воден цикъл ще бъде преустановено водоподаването в района на ул. „Елисавета Багряна“  до 14.00ч. При възможност воподаването ще бъде възстановено по-рано. ВиК-Сливен се извинява