ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ПЕТЪР ДИМИТРОВ ХВЪРЛИ ОСТАВКА ЗАРАДИ ИЗДИГАНЕТО НА ЛЕЧКОВ ОТ ПАРТИЯ „НОВА АЛТЕРНАТИВА“

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТНИК ПЕТЪР ДИМИТРОВ ХВЪРЛИ ОСТАВКА ЗАРАДИ ИЗДИГАНЕТО НА ЛЕЧКОВ ОТ ПАРТИЯ „НОВА АЛТЕРНАТИВА“

Общинският съветник Петър Димитров си подаде оставката като областен председател на ПП „Нова Алтернатива“ в Сливен.

„Подавам оставка в знак на несъгласие с издигането на лице за кандидат – кмет, което не е приемливо за гражданите на Сливен. Нямам яснота за мотивите, които са накарали централата на „Нова Алтернатива“ в столицата, да предприеме тази стъпка. Оставам обществено активен и заявявам, че и занапред ще работя в полза на гражданите на Община Сливен“, заяви Петър Димитров пред Sliveninfo.

Оставка подава и общинският председател на партията Андрея Андреев.

„Никой не ни е попитал за това решение на централата в София. Лично аз го намирам за много скандално и подавам оставка в знак на протест“, каза Андрея Андреев пред Sliveninfo.

Миналата седмица стана ясно, че сдружението ДОР на Йордан Лечков ще се яви на изборите в Сливен с регистрацията на  „Нова Алтернатива“. Според информациите Лечков ще бъде кандидат за кмет и водач на листата за съветници, а Мария Григорова заема второ място в листата. Ако тя бъде избрана ще навърти 20 години в общинския съвет на Сливен.

Предишна СЪВЕТНИЦИТЕ ОТ ГС "СВЕТИ ГЕОРГИ ПОБЕДОНОСЕЦ" ВЕЧЕ СА " НЕПОСЛУШНИТЕ"
Следваща ГЕРБ КАНИ ОСТАНАЛИТЕ ПАРТИИ И КАНДИДАТИ ДА ПОДПИШАТ СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КОМИСИЯТА ПО ОБРАЗОВАНИЕ КАНИ ДИРЕКТОРИТЕ НА 8 СЛИВЕНСКИ УЧИЛИЩА

Комисията по образование към общинския съвет на Сливен кани директорите на 8 сливенски училища, научи Sliveninfo. На 1 и 2 февруари комисията ще изслуша директорите на Езикова гимназия, ПМГ, Хуманитарна

Новини Сливен

ЛЕКА КОЛА ГОРЯ НА ИЗХОДА ОТ СЛИВЕН ЗА СЕЛО БЯЛА

В 15,12 часа на 25 септември е получен сигнал за запален лек автомобил на изхода на град Сливен към село Бяла. Произшествието е ликвидирано от  екип на РСПБЗН-Сливен. Пострадали няма.

Новини Сливен

ПИЙНАЛ ВОДАЧ НА ФИАТ Е ХВАНАТ ТАЗИ НОЩ

Водач с алкохол над 1,2 промила е установен от полицейски служители в град Сливен. На 5 юни, около 00,10 часа, в село Сотиря е спрян за проверка лек автомобил „Фиат