ОБЩИНСКАТА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ИСКАНИТЕ 25 000 ЛЕВА

ОБЩИНСКАТА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ИСКАНИТЕ 25 000 ЛЕВА

Общинската погребална агенция в Сливен няма да получи исканите от нейния управител Георги Киров 25 000 лева. Това показа проучване на Sliveninfo сред различните групи общински съветници.

Преди две седмици комисията по Оперативен контрол реши парите да бъдат дадени на дружеството под формата на безлихвен заем. Те трябваше да отидат за купуване на катафалка и ремонт на хладилна камера. На заседанието управителят Георги Киров каза, че частни погребални агенции правят нелоялна конкуренция на общинското дружество.

Sliveninfo припомня, че кметът на общината Стефан Радев искаше ликвидирането на общинската погребална агенция. Преди 1,5 г. обаче неговото предложение не бе прието от местните депутати, които избраха Георги Киров за управител.

Предишна ПРЕДСТАВЯТ КНИГА ЗА Д-Р НАЧО ПЛАНИНСКИ НА 25 ФЕВРУАРИ В СЛИВЕН
Следваща НА "БАТМИШ" ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ СТРЕЛБИ И ПРЕЗ МАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

АВТОМОБИЛ ИЗГОРЯ В ПОНЕДЕЛНИК ВЕЧЕРТА В СЛИВЕН

На 18 май, в 19,49 часа, е получено съобщение за запален лек автомобил на ул. „Т.Димитров“ в град Сливен. Произшествието е ликвидирано в 20,30 часа от един екип на РСПБЗН-Сливен.

Новини Сливен

ИНЖ. ПАВЛИН КОСТОВ: ТОПЛОФИКАЦИЯ СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧВА В ИНИЦИАТИВАТА „ЧАСЪТ НА ЗЕМЯТА“

Новият директор на Топлофикацията в гр. Сливен инж.Павлин Костов обяви, че от Дружеството са взели решение да се включат в световната инициатива „Часът на земята“. Свързахме се с него по

Новини Сливен

49-ГОДИШЕН НОВОЗАГОРЕЦ Е ЗАДЪРЖАН ЗА ШОФИРАНЕ В ПИЯНО СЪСТОЯНИЕ

Водач с 2,02 промила алкохол е установен от полицейски екип в село Езеро. На 29 август, около 22,20 часа, е спрян за проверка лек автомобил „Пежо 306“, управляван от 49-годишния