ОБЩИНСКАТА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ИСКАНИТЕ 25 000 ЛЕВА
25.02.2020 940 Прегледи

ОБЩИНСКАТА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ИСКАНИТЕ 25 000 ЛЕВА

Общинската погребална агенция в Сливен няма да получи исканите от нейния управител Георги Киров 25 000 лева. Това показа проучване на Sliveninfo сред различните групи общински съветници.

Преди две седмици комисията по Оперативен контрол реши парите да бъдат дадени на дружеството под формата на безлихвен заем. Те трябваше да отидат за купуване на катафалка и ремонт на хладилна камера. На заседанието управителят Георги Киров каза, че частни погребални агенции правят нелоялна конкуренция на общинското дружество.

Sliveninfo припомня, че кметът на общината Стефан Радев искаше ликвидирането на общинската погребална агенция. Преди 1,5 г. обаче неговото предложение не бе прието от местните депутати, които избраха Георги Киров за управител.

Предишна ПРЕДСТАВЯТ КНИГА ЗА Д-Р НАЧО ПЛАНИНСКИ НА 25 ФЕВРУАРИ В СЛИВЕН
Следваща НА "БАТМИШ" ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ СТРЕЛБИ И ПРЕЗ МАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

 ПЛАМЕН КАМБУРОВ ПОБЕДИ НА ПЛАНИНСКО РАЛИ „БЪЛГАРКА – 2021“, ПОЛУЧИ И КУПАТА НА КМЕТА ЗА НАЙ-ДОБРО ВРЕМЕ

Пилотът Пламен Камбуров е големият победител на Планинско рали „Българка – 2021“. Той спечели и купата на кмета на община Сливен Стефан Радев за най-добро време. Негови подгласници останаха Юлиан

Новини Сливен

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ СЕ СРЕЩНА С ИЗВЕСТНИЯ ДРАМАТУРГ, ПОЕТ И ПИСАТЕЛ СТЕФАН ЦАНЕВ

Кметът Стефан Радев посрещна в общината известния драматург, поет и писател Стефан Цанев. Тази вечер в 17.00 часа, в зала „Май“ ще се проведе среща-разговор с него и Доротея Тончева.

Новини Сливен

КОЛЕДНАТА ЕЛХА В СЛИВЕН ЩЕ ГРЕЙНЕ НА НИКУЛДЕН

Коледната елха в Сливен ще грейне на Никулден, тогава официално ще бъде пусната в експлоатация и ледената пързалка. Това обяви пред Sliveninfo Пепа Чиликова, зам.-кмет на общината. Kоледното дърво ще