ОБЩИНСКАТА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ИСКАНИТЕ 25 000 ЛЕВА

ОБЩИНСКАТА ПОГРЕБАЛНА АГЕНЦИЯ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ИСКАНИТЕ 25 000 ЛЕВА

Общинската погребална агенция в Сливен няма да получи исканите от нейния управител Георги Киров 25 000 лева. Това показа проучване на Sliveninfo сред различните групи общински съветници.

Преди две седмици комисията по Оперативен контрол реши парите да бъдат дадени на дружеството под формата на безлихвен заем. Те трябваше да отидат за купуване на катафалка и ремонт на хладилна камера. На заседанието управителят Георги Киров каза, че частни погребални агенции правят нелоялна конкуренция на общинското дружество.

Sliveninfo припомня, че кметът на общината Стефан Радев искаше ликвидирането на общинската погребална агенция. Преди 1,5 г. обаче неговото предложение не бе прието от местните депутати, които избраха Георги Киров за управител.

Предишна ПРЕДСТАВЯТ КНИГА ЗА Д-Р НАЧО ПЛАНИНСКИ НА 25 ФЕВРУАРИ В СЛИВЕН
Следваща НА "БАТМИШ" ЩЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ СТРЕЛБИ И ПРЕЗ МАРТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

СВЕТОВНАТА СЕДМИЦА НА КЪРМЕНЕТО СЛИВЕН 2019

Инициативи, във връзка със Световната седмица на кърменето, бяха организирани от РЗИ-Сливен, Център за майчино и детско здраве-Сливен и Ла Лече Лига-Сливен. Дейностите се осъществиха в периода 1-7 август 2019г.

Новини Сливен

МАЙКА НА ДЕТЕ УДАРИ УЧИТЕЛКА

В РУ-Нова Загора е започнато досъдебно производство за причиняване на лека телесна повреда на длъжностно лица при изпълнение на служебните му задължения. На 22 ноември в село Ценино 22-годишната М.М.

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт по „Воден Цикъл“ на 31.07.2020г.(петък) до 16:00ч. ще бъде прекъснато водоподаването в района на бул. „Хаджи Димитър“,