ОБЩИНА ТВЪРДИЦА С НОВ САЙТ ЗА ЕЛЕКТРОННО ДЕЛОВОДСТВО

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА С НОВ САЙТ ЗА ЕЛЕКТРОННО ДЕЛОВОДСТВО

Общинската администрация в Твърдица, съвместно със софтуерна група, разработва от месец март 2019 нов програмен продукт. С него ще се премине изцяло към електронно деловодство.

Чрез това партньорство ОА – Твърдица прави един скок в дейността си, съобразявайки се с политиката на Държавната агенция за електронно управление за предлагане на заявителите от общината и намиращи се в различни населени места от страната и независимо в коя друга държава, възможността да получат електронни услуги чрез сайта.

За начало ОА планира да предложи 20 от основните си услуги електронно.

На новия сайт обстойно ще бъде разяснено как ще се извършва регистрацията и ще се подават приложените формуляри.

За улеснение на клиентите двата сайта – старият и новият, ще работят паралелно известно време, като от стария ще има линк към новия сайт. Актуалната информация ще се прехвърля поетапно към новия сайт до постепенно преминаване само към него. Идеята е той да се превърне в портал на Община Твърдица.

Разделите:

-е-услуги

-Профил на купувача

-Новини

все още нямат линкове на новия сайт, тяхното публикуване ще се извърши в деня на официалното стартиране.

Старият сайт на общината е създаден през далечната 2004 г., превръщайки общината в една от първите в страната със собствен сайт. Той е създаден с финансовата подкрепа на отдела за международно развитие на Британското посолство. В последствие е многократно преработван и на този етап е вече морално остарял.

На електронната поща на община Твърдица oba_tv@abv.bg можете да давате своите предложения за новия сайт (https://mi.acstre.com/).

Предишна БЮЛЕТИНИТЕ ЗА ТРИТЕ ВИДА ИЗБОР НА 27 ОКТОМВРИ БЯХА РАЗПРЕДЕЛЕНИ ПО ОБЩИНИ
Следваща ПОСТОЯНЕН АРЕСТ ЗА ТЕЛЕФОННИЯ ИЗМАМНИК ФЕОДОР

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОЛЯМ УСПЕХ НА СЛИВЕНСКИ ЩАНГИСТ

В чест на сливналията Божидар Андреев, в полския град Замошц прозвуча българския химн. В оспорвана конкуренция сливналията се поздрави с титлата в кат.77 кг на Европейското  първенство по вдигане на тежести за

Новини Сливен

ДИМИТЪР СЯРОВ: ЗАЩО ДА ПРОДЪЛЖИМ ЗАЕДНО С ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

В сполетялата ни несвършваща кампания през последната половин година, не без дирижирана намеса на заинтересовани партии и кръгове зад тях, това да се случи, на 14 ноември отново сме на

Новини Сливен

34 ЛИЦА СА ПОД НАБЛЮДЕНИЕ ЗА КОРОНАВИУС В СЛИВЕНСКО

35 лица на територията на област Сливен са под наблюдение за заразяване с коронавирус. Те са предимно завърнали се от Италия, но има и такива, които са били на територията