ОБЩИНА ТВЪРДИЦА СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ПО ПРОЕКТ „ТОПЪЛ ОБЯД“ ПО ВРЕМЕ НА COVID-19

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ПО ПРОЕКТ „ТОПЪЛ ОБЯД“ ПО ВРЕМЕ НА COVID-19

В Община Твърдица стартира приемът на заявления за ползване на социална услуга „Осигуряване на топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19“.

ЛИЦА, КОИТО МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ:

Лица без доходи или с ниски доходи под линията на бедност – хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка в страната, хора, които поради възрастта си или налични увреждания, са в по-висок риск от заразяване и неблагоприятно протичане на инфекцията.

Лица, поставени под карантина – без доходи или с ниски доходи под линията на бедност и нямат близки, които да им окажат подкрепа.

Лица, обект на социално подпомагане, за които е установена нужда от допълнителна подкрепа и в условията на извънредна епидемична обстановка, са в невъзможност да задоволят основните си жизнени потребности.

Топлият обяд ще се доставя в предварително одобрени пунктове в гр. Твърдица, гр. Шивачево, с. Сборище, с. Оризари, с. Боров дол, с. Бяла паланка, с. Жълт бряг, с. Червенаково.

Необходимите документи за кандидатстване за социалната услуга можете да получите на хартия в кметствата по населените места на община Твърдица, а за гр. Твърдица от 13:00 ч. до 17:00 ч. на адрес в гр. Твърдица – пл. „Свобода“ № 5 (сградата на бившето минно общежитие, ет. 1 стая № 5 и в Общински информационен център. Може да изтеглите документ и от сайта на Общината.

За повече информация ни потърсете на телефон: 0878735341 – Радостина Бакалова-Петкова.

Радио Сливен нет
Предишна 136 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ПИЯН ШОФЬОР НА ЛЕКСУС Е ХВАНАТ ЗАД ВОЛАНА В 9 СУТРИНТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДНЕС ЩЕ БЪДЕ ПРЕДСТАВЕН МУЗИКАЛНО-ПОЕТИЧЕН СПЕКТАКЪЛ „140 ГОДИНИ СВОБОДА”

В историята на всеки народ има събития, към които не може да се пристъпи без вълнение и благоговейна почит. Има дати и герои, за които се пеят песни, разказват се

Новини Сливен

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ОТ „ТОПЛОФИКАЦИЯ – СЛИВЕН“ ЕАД

Уважаеми клиенти, във връзка с провеждането на планов ремонт ще бъде спряно топлоподаването за целия град от 03.06.2019 г. до 16.06.2019г. За Централна градска част ремонта ще продължи до 03.07.2019г.

Новини Сливен

ВОЕННИТЕ ИЗЛЪЧИХА ШАМПИОНИТЕ ПО ЛЕКА АТЛЕТИКА НА СТ. „ХАДЖИ ДИМИТЪР“ В СЛИВЕН

ВУСК „Васил Левски” – Велико Търново събра най-голям точков актив /652 т./ за комплексното класиране и спечели първата позиция на Държавното военно  лично – отборно първенство по лека атлетика в