ОБЩИНА ТВЪРДИЦА СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ПО ПРОЕКТ „ТОПЪЛ ОБЯД“ ПО ВРЕМЕ НА COVID-19

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА СТАРТИРА ПРОЦЕДУРА ПО ПРОЕКТ „ТОПЪЛ ОБЯД“ ПО ВРЕМЕ НА COVID-19

В Община Твърдица стартира приемът на заявления за ползване на социална услуга „Осигуряване на топъл обяд в условия на пандемията от COVID-19“.

ЛИЦА, КОИТО МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ:

Лица без доходи или с ниски доходи под линията на бедност – хора в затруднение поради влошената икономическа обстановка в страната, хора, които поради възрастта си или налични увреждания, са в по-висок риск от заразяване и неблагоприятно протичане на инфекцията.

Лица, поставени под карантина – без доходи или с ниски доходи под линията на бедност и нямат близки, които да им окажат подкрепа.

Лица, обект на социално подпомагане, за които е установена нужда от допълнителна подкрепа и в условията на извънредна епидемична обстановка, са в невъзможност да задоволят основните си жизнени потребности.

Топлият обяд ще се доставя в предварително одобрени пунктове в гр. Твърдица, гр. Шивачево, с. Сборище, с. Оризари, с. Боров дол, с. Бяла паланка, с. Жълт бряг, с. Червенаково.

Необходимите документи за кандидатстване за социалната услуга можете да получите на хартия в кметствата по населените места на община Твърдица, а за гр. Твърдица от 13:00 ч. до 17:00 ч. на адрес в гр. Твърдица – пл. „Свобода“ № 5 (сградата на бившето минно общежитие, ет. 1 стая № 5 и в Общински информационен център. Може да изтеглите документ и от сайта на Общината.

За повече информация ни потърсете на телефон: 0878735341 – Радостина Бакалова-Петкова.

Радио Сливен нет
Предишна 136 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН
Следваща ПИЯН ШОФЬОР НА ЛЕКСУС Е ХВАНАТ ЗАД ВОЛАНА В 9 СУТРИНТА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ЖЕНА НА 27 ГОДИНИ ОТ СЛИВЕН Е ЗАДЪРЖАНА ЗА ДРОГА

27-годишна е задържана за притежание на наркотични вещества. При проверка на 3 септември, около 23,00 часа, в сливенския квартал „Дружба“ полицейски екип е намерел плик, съдържащ марихуана, който се оказва

Новини Сливен

ДО 31АВГУСТ ПРИЕМАТ ДОКУМЕНТИТЕ НА КАНДИДАТИТЕ ЗА ПОЖАРНИКАРИ

Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ в Сливен напомня, че на 31 август изтича срока за подаване на документи за участие в конкурс за назначаване на вакантни длъжности

Новини Сливен

ДВЕ ЖЕНИ И ЕДИН МЪЖ СА ЗАДЪРЖАНИ ПРИ АКЦИЯ НА ПОЛИЦИЯТА В СЛИВЕН

Притежание на наркотици са установили полицейски служители на РУ-Сливен при операция по противодействие на наркоразпространението. В хода на акцията на 8 април е извършена проверка на адрес в град Сливен.