ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ СЪДЕЙСТВА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА МЕСТЕН КЛУБ ЗА НАСТОЛНИ ИГРИ
04.11.2023 1235 Прегледи

ОБЩИНА СЛИВЕН ЩЕ СЪДЕЙСТВА ЗА СЪЗДАВАНЕТО НА МЕСТЕН КЛУБ ЗА НАСТОЛНИ ИГРИ

Община Сливен ще съдейства за създаването на местен клуб за настолни игри, като предостави място, на което ще се събират бъдещите членове. Това обяви зам.кметът Пепа Чиликова, която откри тазгодишното издание на Нощ на игрите в Сливен.

„Искам да благодаря на всеки един, който стана част от организацията на игрите. Радвам се, че Общината подкрепи едно различно и интересно събитие, което дава възможност на децата и младежите от нашия град да се забавляват заедно, да откриват нови предизвикателства, да научават нови неща и най-вече да откриват нови приятели. Пожелавам следващата година събитието да бъде още по-мащабно. Удоволствие за нас е, че можем да бъдем партньори“, каза Пепа Чиликова.

Организаторът Денислав Миевски благодари за партньорството на Общината и изрази увереност, че тепърва предстоят още по-големи събития.

„Събитието е с двойно по-голям мащаб от миналогодишното. Благодарим на Община Сливен за финансовата и материалната подкрепа, за да може да се случи по този начин. Вярвам, че с тази подкрепа, в Сливен скоро ще имаме клуб за настолни игри“, заяви от своя страна Денислав Миевски.

В зала „Сливен“ до 21 часа днес могат да се забавляват и малки, и големи. Има настолни игри за всякакви възрасти, мини турнири с награди, панел посветен на детските игри.

Една от изненадите е специална игра, създадена от група младежи от Сливен, с която посетителите могат да се запознаят на място.

Жителите и гостите на града могат да се включат и в демонстрации на игри като Star Wars: Legion, Dust 1947 и Infinity.

Събитието в Сливен се провежда за втори път и е част от петото издание на Градския фестивал Sofia Game Night / Нощ на игрите, което се организира в още 8 български града. Входът е свободен.

Предишна НАД 100 ГОРСКИ СЛУЖИТЕЛИ БЯХА ОТЛИЧЕНИ ОТ РЪКОВОДСТВОТО НА ЮИДП
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КМЕТЪТ КОСТА КАРАНАШЕВ С ПОЗДРАВ ДО ЖИТЕЛИТЕ НА ОБЩИНА КОТЕЛ ПО СЛУЧАЙ НАСТЪПВАЩИТЕ ПРАЗНИЦИ

Уважаеми съграждани, В очакване сме на най-светлите и обичани празници- Коледа и Нова година. Нека ги посрещнем с усмивки, радост и топлина в сърцата. Коледа е празник, който напомня на

Новини Сливен

СТ. КОМИСАР ДИМИТЪР ВЕЛИЧКОВ: ДЪЛБОКА ПРИЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ВСИЧКИ, ПРИЗВАНИ ДА СЕ ГРИЖАТ ЗА НАЙ-ЦЕННОТО БОГАТСТВО – ЗДРАВЕТО.

Уважаеми медици и всички, работещи в сферата на здравеопазването, Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай Световния ден на  здравето и Професионален празник на здравния работник – 7 април. Вече повече

Новини Сливен

СРЕДСТВА ЗА ВАЖНИ ПРОЕКТИ В СЛИВЕН И НЯКОИ СЕЛА ПРЕДВИЖДА АКТУАЛИЗАЦИЯТА НА БЮДЖЕТА

Близо 100 хил. лв. ще отпусне Община Сливен за дейности по благоустрояване на поречията на река Асеновска.  Средствата ще бъдат осигурени от общинския бюджет, който предстои да бъде актуализиран на