ОБЩИНА СЛИВЕН – СЪС СОБСТВЕН ЩАНД НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО“

ОБЩИНА СЛИВЕН – СЪС СОБСТВЕН ЩАНД НА МЕЖДУНАРОДНОТО ИЗЛОЖЕНИЕ „ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО“

На 24 и 25 февруари в Интер Експо Център – гр. София се провежда 38-ото издание на най-голямото събитие в областта на туризма на Балканите – Международното изложение „Ваканция и СПА Експо“. Събитието е включено в календара на Програмата за национална туристическа реклама и се провежда съвместно с Министерството на туризма, в партньорство с основните туристически организации.

Община Сливен за поредна година участва в най-престижния туристически форум у нас. За първи път щандът на Общината е с нова визия и послание „Открий Сливен“. „Стани приятел на Сливен“. Община Сливен организира участието си във „Ваканция и СПА Експо“ в подкрепа на местния туристически бизнес. Пред посетителите ще бъдат демонстрирани както културното и историческото наследство на Сливен и региона, местните забележителности, предстоящите културни събития в града и крепост Туида, но и разнообразните възможности, които предлагат многобройните хотели и къщи за гости в региона, местните винарни и пътя на виното в Сливенския край, вкусната сливенска кухня и множеството предложения за активен отдих и семинарен туризъм.

Всеки желаещ да посети щанда на Община Сливен ще го открие в зала 2 на Интер Експо Център.

Екип, включващ аниматори и екскурзоводи от крепост Туида и РИМ „Д-р Симеон Табаков“ гр. Сливен, е подготвил разнообразна информация подходяща за туристи и туристически фирми, както и атрактивни игри и изненади за гостите на изложението.

Представяне щанда на Община Сливен пред официалните гости на изложението ще бъде направено от Стоян Марков – зам.-кмет „Икономическо развитие“. Той ще вземе участие в организираните от Националното сдружение на общините дискусии на теми „Развитие на туризма в общините“ и „Местно икономическо развитие“.

Общините са сред най-многобройните участници в 38-ото издание на Международното изложение „Ваканция и СПА Експо“. Със самостоятелни открояващи се щандове участие в изложението са заявили 25 общини с изявен туристически профил. Освен потенциала на дестинациите, които представляват, местните администрации подкрепят сериозно туристическия бизнес от регионите и активно промотират културни събития и забележителности.

Предишна ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ СЛИВЕН ОСТАВА БЕЗ ВОДА ДО ПОЛУНОЩ
Следваща НИКОЙ НЕ Е ПОТЪРСИЛ ВЪРЗАНОТО БЕБЕ ОТ КЛИПА В СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

РОСЕН РУСЧЕВ Е ТАЗГОДИШНИЯТ НОСИТЕЛ НА НАГРАДАТА „ДОБРИ ЖЕЛЯЗКОВ“

Наградата за стопанска инициатива „Добри Желязков” за 2018 г. се присъжда на управителя на „Ретал Балкан“ ЕООД Росен Русчев. „Ретал Балкан“ ЕООД – гр. Сливен е компания, която произвежда ПЕТ

Новини Сливен

ОБЩИНА ТВЪРДИЦА ТЪРСИ ЛИЧНИ ЛЕКАРИ

Община Твърдица търси лични лекари. „Едно от нашите джипита се пенсионира, а той имаше близо 3 000 пациенти. Другите няколко негови колеги също са на максимум като брой пациенти и

Новини Сливен

ЕПИДЕМИЧНАТА ОБСТАНОВКА В ОБЛАСТ СЛИВЕН ЗА ПЕРИОДА ОТ 28 СЕПТЕМВРИ ДО 4 ОКТОМВРИ

Новите случаи на коронавирусни инфекции бележат ръст през изминалата седмица. В периода от 28 септември до 4 октомври са диагностицирани 32 жители на област Сливен или с 16 повече в