ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРИСТИЧЕСКО-ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ ЧИРПАН 2022
юни 17, 2022 391 Прегледи

ОБЩИНА СЛИВЕН СЕ ВКЛЮЧИ В МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРИСТИЧЕСКО-ИКОНОМИЧЕСКИ ФОРУМ ЧИРПАН 2022

Община Сливен  участва със свой рекламен щанд в  Международния туристическо-икономически форум, който се провежда днес край Чирпан. В него се включиха още представители на местната власт, търговско-промишлени палати, браншови съюзи, икономически структури, туристически компании от България, Австрия, Беларус, Израел, Италия, Сърбия и Турция.

Сливен бе презентиран от зам.-кмета по икономическото сътрудничество – инж.  Стоян Марков. В изложението си той открои културните и исторически забележителности на града под Сините камъни, в който се сливат духът на миналото и настоящето. Той акцентира и на разнообразните спортни, културни и развлекателни мероприятия за жителите и гости на Сливен.

На рекламния щанд бе отделено място на екипа на Крепост „Туида“, които представиха дейността на обекта и елементи от бита на българите – игри, облекло, въоръжаване и др.

От реновирането на крепостта до днес, зад стените й се организират различни събития – концерти, фестивали, събори, изложби, литературни четения, спектакли, работилници, семинари, тиймбилдинги, надигравания, надпявания и чествания на бележити дати и официални празници. Всички тези прояви допринасят за повишаване ръста на посещаемост и интереса не само към обекта, но и към Сливен.

Организатор на Международния туристическо-икономически форум е Община Чирпан.

Предишна ГАЛИНА ДУРМУШЛИЙСКА ПРЕДСТАВИ КНИГАТА СИ „ЗА ПЕСНИТЕ НА МОЯТА ДУША“ ПРЕД КОТЛЕНСКА ПУБЛИКА
Следваща ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

За автора

Може да харесате още

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

– Жено, какво ще направим, ако спечелим от тотото? – Ами, мъжо, делим парите и веднага се развеждам с теб. – Ами, ето ти два лева, имам тройка. И си

Новини

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

По улицата едва-едва се влачи стара баба. Някакъв младеж я заобикаля внимателно и продължава бързо по тротоара. – Момче, момче! – вика бабата, – случайно да не отиваш към хлебарницата?

Новини

ДОБРА НОВИНА: НЕ СИ ОТМЕНЯЙТЕ ПОЧИВКИТЕ ЗА ЮЛИ И АВГУСТ

При cпaзвaнe нa oгрaничитeлнитe мeрки cмятaм, чe пaндeмиятa cкoрo щe oтминe, зa тoвa нe cи oтмeняйтe рeзeрвaциитe зa мoрeтo зa юли и aвгуcт. Тoвa зaяви тoку щo в Плoвдив глaвният