ОБЩИНА СЛИВЕН ПОТВЪРДИ НОВИНАТА НА SLIVENINFO ЗА „ЧАЙКА ЕКСПРЕС“
юли 16, 2018 2473 Прегледи

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОТВЪРДИ НОВИНАТА НА SLIVENINFO ЗА „ЧАЙКА ЕКСПРЕС“

Община Сливен изпрати становище до ръководителя на „БДЖ – Пътнически превози“ ЕООД, Пътнически център Стара Загора и до директор „Маркетинг и продажби на дружеството. В становището се настоява през 2019 г. да бъде възстановено движението на „Чайка експрес“. Към момента влакът се движи само в петък. Искането се отправя за трети пореден път заради необходимостта гражданите на Сливен и региона да пътуват директно за София.

Те многократно са изразявали недоволството си от липсата на този влак през цялата седмица. Най-засегнати са студентите и учениците, които имат право да пътуват на преференциални цени.

Освен до столицата пътниците правят връзки и за други направления- Пловдив, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Горна Оряховица. За възстановяване на влака настояват и други общини от подбалканската линия.

Миналата седмица единствено Sliveninfo информира, че Сливен си иска „Чайка експрес“

Предишна АПЕЛАТИВЕН СЪД - БУРГАС ПОТВЪРДИ ПРИСЪДА НА БИЗНЕСМЕН ОТ СЛИВЕН ЗА УКРИВАНЕ НА ДАНЪЦИ
Следваща МОТОЦИКЛЕТИСТ СПУКА ГУМА И СЕ УДАРИ ВЪВ ФИАТ

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ДЕТСКА ГРАДИНА „ДЕТСКИ РАЙ“ – 2 ОТ ДНЕС ВЕЧЕ ПРИЕМА ДЕЦАТА НА СЛИВЕНСКИТЕ МЕДИЦИ

От днес Детска градина „Детски рай“-2 вече приема децата на сливенски медици от лечебните заведения и Центъра за спешна медицинска  помощ, които са на първа линия в борбата с Ковид-19. Желаещите да

Новини Сливен

МИНЧО АФУЗОВ: ДЪРЖАВАТА ОСИГУРИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО 5 МЛН. ЛЕВА ЗА ВОДОПРОВОДИ В „РЕЧИЦА“, НО ТЕ БЯХА ОТКАЗАНИ

„Още в началото на строителните дейности по европейския ВиК – проект в квартал „Речица“ настъпиха сериозни проблеми, тъй като в него са предвидени средства за нова канализация, но не и

Новини Сливен

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 17. 10. 2019 г. (Четвъртък) до 14. 00 ч. е прекъснато водоподаването в част от кв.

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

4 × three =