ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ С ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН САЙТ

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ С ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН САЙТ

Изцяло обновеният сайт на Община Сливен е вече в ефир.  Това е нова стъпка към подобряване качеството на услугите, насочени към жителите на общината.

Осигурена е работа със сайта от мобилни устройства, тематично разпределение и показване на информацията, възможност за търсене. Проби показват, че сайтът работи бързо и стабилно и от по-стара генерация хардуер със стари версии браузери, което осигурява лесен достъп до него на огромната част от хората.

Навигацията е лесна, има различни възможности за достъп до всяка информация – от разбираемото интуитивно меню, от тематичните раздели, пряко от картата на сайта или чрез търсачката.

Осигурен е профилиран достъп до информация на различни групи потребители като граждани, бизнес, хора с увреждания, младежи и др.

На празника на Сливен – Димитровден пожелаваме успех на Община Сливен с новия сайт, а на жителите на общината – удобно и лесно ползване!

Предишна ОЩЕ ПЪРВАТА ВЕЧЕР ПОСЕГНАХА НА ТОКУ-ЩО ЗАСАДЕНИТЕ ЦВЕТЯ НА "РОЗОВА ГРАДИНА"
Следваща СЛИВЕН ПОСРЕЩНА ДИМИТРОВДЕН С БЛАГОДАРСТВЕН МОЛЕБЕН И ХАЙДУШКА ВЪЗСТАНОВКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на главен тръбопровод на 10.01.2019 г. (четвъртък) до 16.30ч. ще бъде нарушено водоподаването на кв.“Речица“. След възстановяване

Новини Сливен 0 коментара

ОБЩИНСКИЯТ СЪВЕТ ПРОВЕДЕ ТЪРЖЕСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ ЗА ПРАЗНИКА НА СЛИВЕН

Областният управител Чавдар Божурски бе гост на тържественото заседание на общинския съвет в Сливен послучай празника на града, Димитровден. „ Тези дни отбелязахме 140 години от създаването на първото червенокръстко

Новини Сливен 0 коментара

ЗАДИГНАХА ЗЛАТНИ НАКИТИ, ВЛИЗАЙКИ ПРЕЗ ТЕРАСА НА АПАРТАМЕНТ

Кражба на златни накити разследват криминалисти на РУ-Сливен. Сигналът е подаден на 29 януари от 46-годишната собственичка. Кражбата е извършена на 27 януари от жилището на заявителката в сливенския квартал

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

5 × four =