ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ С ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН САЙТ

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ С ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН САЙТ

Изцяло обновеният сайт на Община Сливен е вече в ефир.  Това е нова стъпка към подобряване качеството на услугите, насочени към жителите на общината.

Осигурена е работа със сайта от мобилни устройства, тематично разпределение и показване на информацията, възможност за търсене. Проби показват, че сайтът работи бързо и стабилно и от по-стара генерация хардуер със стари версии браузери, което осигурява лесен достъп до него на огромната част от хората.

Навигацията е лесна, има различни възможности за достъп до всяка информация – от разбираемото интуитивно меню, от тематичните раздели, пряко от картата на сайта или чрез търсачката.

Осигурен е профилиран достъп до информация на различни групи потребители като граждани, бизнес, хора с увреждания, младежи и др.

На празника на Сливен – Димитровден пожелаваме успех на Община Сливен с новия сайт, а на жителите на общината – удобно и лесно ползване!

Предишна ОЩЕ ПЪРВАТА ВЕЧЕР ПОСЕГНАХА НА ТОКУ-ЩО ЗАСАДЕНИТЕ ЦВЕТЯ НА "РОЗОВА ГРАДИНА"
Следваща СЛИВЕН ПОСРЕЩНА ДИМИТРОВДЕН С БЛАГОДАРСТВЕН МОЛЕБЕН И ХАЙДУШКА ВЪЗСТАНОВКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

ОБЯВИХА 18 ВАКАНТНИ МЕСТА ЗА ВОЙНИЦИ В СЛИВЕН

Военно окръжие – Сливен информира, че със заповед на министъра на отбраната на Република България са обявени вакантни длъжности за войници във военни формирования от състава на Сухопътни войски. Обявените

Новини Сливен 0 коментара

СЪВЕТНИЦИТЕ ЩЕ МИСЛЯТ ОЩЕ КАК ДА ИМЕНУВАТ НОВИЯ ПАРК В СЛИВЕН

Общинските съветници не взеха решение за името на новия градски парк в Сливен, по поречието на река Асеновска. В четвъртък предложението паркът да се казва „Каймакчалан“ бе оттеглено от Керанка

Новини Сливен 0 коментара

23-ГОДИШЕН Е ХВАНАТ ДА КАРА КОЛА С 2,37 ПРОМИЛА АЛКОХОЛ

Трима водачи с алкохол и един с наркотици са установени от полицейски служители в град Сливен през почивните дни. На 17 февруари, в 00,40 часа, в квартал „Клуцохор“ е спрян

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

6 − four =