ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ С ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН САЙТ

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ С ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН САЙТ

Изцяло обновеният сайт на Община Сливен е вече в ефир.  Това е нова стъпка към подобряване качеството на услугите, насочени към жителите на общината.

Осигурена е работа със сайта от мобилни устройства, тематично разпределение и показване на информацията, възможност за търсене. Проби показват, че сайтът работи бързо и стабилно и от по-стара генерация хардуер със стари версии браузери, което осигурява лесен достъп до него на огромната част от хората.

Навигацията е лесна, има различни възможности за достъп до всяка информация – от разбираемото интуитивно меню, от тематичните раздели, пряко от картата на сайта или чрез търсачката.

Осигурен е профилиран достъп до информация на различни групи потребители като граждани, бизнес, хора с увреждания, младежи и др.

На празника на Сливен – Димитровден пожелаваме успех на Община Сливен с новия сайт, а на жителите на общината – удобно и лесно ползване!

Предишна ОЩЕ ПЪРВАТА ВЕЧЕР ПОСЕГНАХА НА ТОКУ-ЩО ЗАСАДЕНИТЕ ЦВЕТЯ НА "РОЗОВА ГРАДИНА"
Следваща СЛИВЕН ПОСРЕЩНА ДИМИТРОВДЕН С БЛАГОДАРСТВЕН МОЛЕБЕН И ХАЙДУШКА ВЪЗСТАНОВКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен 0 коментара

КЪДЕ И ДОКОГА НЯМА ДА ИМА ВОДА В СЛИВЕН

„Водоснабдяване и Канализация-Сливен“ ООД уведомява своите потребители, че поради извършване на авариен ремонт на 15.06.2018 г. (петък)  до 14.00ч. е прекъснато водоподаването в част от кв. „Клуцохор“-в района на бул.“Тракия“

Новини Сливен 0 коментара

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ ПОЗДРАВИ ЗРЕЛОСТНИЦИТЕ ОТ ВИПУСК 2017-2018, УДОСТОЕНИ С ПОЧЕТНОТО ОТЛИЧИЕ „НАЦИОНАЛНА ДИПЛОМА“

Трима зрелостници от Област Сливен, випуск 2017-2018 година бяха удостоени с почетното отличие на Министерството на образованието и науката „Национална диплома“. Събитието се проведе в сградата на Регионално управление на

Новини Сливен 0 коментара

КМЕТЪТ СТЕФАН РАДЕВ: 3 МАРТ ОБЕДИНЯВА И СПЛОТЯВА БЪЛГАРИТЕ!

„500 години българският народ е носил тежки окови. 500 години без независимост и свобода, в страдание, нерадостна участ и непробиваема стена към цивилизована Европа. Стотици будни и велики българи са

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

5 + 4 =