ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ С ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН САЙТ

ОБЩИНА СЛИВЕН ПОДОБРЯВА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ С ИЗЦЯЛО ОБНОВЕН САЙТ

Изцяло обновеният сайт на Община Сливен е вече в ефир.  Това е нова стъпка към подобряване качеството на услугите, насочени към жителите на общината.

Осигурена е работа със сайта от мобилни устройства, тематично разпределение и показване на информацията, възможност за търсене. Проби показват, че сайтът работи бързо и стабилно и от по-стара генерация хардуер със стари версии браузери, което осигурява лесен достъп до него на огромната част от хората.

Навигацията е лесна, има различни възможности за достъп до всяка информация – от разбираемото интуитивно меню, от тематичните раздели, пряко от картата на сайта или чрез търсачката.

Осигурен е профилиран достъп до информация на различни групи потребители като граждани, бизнес, хора с увреждания, младежи и др.

На празника на Сливен – Димитровден пожелаваме успех на Община Сливен с новия сайт, а на жителите на общината – удобно и лесно ползване!

Предишна ОЩЕ ПЪРВАТА ВЕЧЕР ПОСЕГНАХА НА ТОКУ-ЩО ЗАСАДЕНИТЕ ЦВЕТЯ НА "РОЗОВА ГРАДИНА"
Следваща СЛИВЕН ПОСРЕЩНА ДИМИТРОВДЕН С БЛАГОДАРСТВЕН МОЛЕБЕН И ХАЙДУШКА ВЪЗСТАНОВКА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ОПЕЛ АСТРА ГОРЯ В СЛИВЕН

Късо съединение е причинило пожар в лек автомобил „Опел Астра“ , собственост на 29-годишна жена. Инцидентът е станал на 16 септември в 16,06 часа, на площад „Стоил войвода“ в град

Новини Сливен

ПОЛИЦИЯТА В КОТЕЛСКОТО СЕЛО ГРАДЕЦ ЩЕ СЕ НАНЕСЕ В ЗАВЕДЕНИЕ НА ЛИХВАРИ

Полицейското управление на котелското село Градец ще се нанесе в имот, който е принадлежал на лихвари. С решение на правителството от 29 май имотът, който е конфискуван от Комисията за

Новини Сливен

35 ДОМУВАЩИ В СОЦИАЛНОТО ЗАВЕДЕНИЕ В СЕЛО БЯНЯ СА С COVID-19

35 от общо 46 потребители в Дома за възрастни хора в новозагорското село Баня са с положителни резултати от изследванията за COVID-19, съобщиха от Областния кризисен щаб. Засега болните са без

0 коментара

Все още няма коментари!

Може да сте първият който коментира публикацията!

Остави коментар

1 × 2 =