ОБЩИНА СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНАЛИЗА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОБЩИНАТА И ПРОЕКТА НА СТРАТЕГИЧЕСКА РАМКА НА ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН (ПИРО) ЗА ПЕРИОДА 2012 – 2027 Г.

ОБЩИНА СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА ОБЩЕСТВЕНО ОБСЪЖДАНЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНАЛИЗА ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА ОБЩИНАТА И ПРОЕКТА НА СТРАТЕГИЧЕСКА РАМКА НА ПЛАН ЗА ИНТЕГРИРАНО РАЗВИТИЕ НА ОБЩИНА СЛИВЕН (ПИРО) ЗА ПЕРИОДА 2012 – 2027 Г.

На 19 октомври 2020 г. от 10.30 ч. в Зала „Май“ на Община Сливен ще се проведе обществено обсъждане на резултатите от анализа на икономическото, социално и екологично състояние, нуждите и потенциалите за развитие на общината и проекта на стратегическа рамка за развитието й до 2027 година.

Целта на обсъждането е да бъде чуто мнението на максимално широк кръг от заинтересовани страни в процеса на структуриране на целите пред развитието на общината, така че да бъдат решени основни проблеми и използвани максимално съществуващите местни потенциали.

Предвид ограничения капацитет на местата в Зала „Май“ и с оглед спазване на противоепидемичните мерки и изискванията при организиране на мероприятия на закрито, е необходимо предварително да заявите участието си на ел.поща: piro.sliven@gmail.com или телефон: 044/ 611 145 до 17.00ч. на 16.10.2020г..

Всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъждането, могат да разгледат направения анализ на икономическото, социалното и екологичното състояние, нуждите и потенциалите за развитие на Община Сливен и да изпратят своите препоръки и забележки на ел.поща: piro.sliven@gmail.com .  Анализът е качен на сайта на община Сливен в секция Администрация / Общинско развитие / Проекти и програми / ПИРО 2021-2027.

Разчитаме на Вашето сътрудничество и Ви благодарим за желанието за участие и съдействие!

 

С уважение,

СТЕФАН РАДЕВ

Кмет на Община Сливен

Предишна ПЕТКОВДЕН Е!
Следваща 16 НОВИ СЛУЧАЯ НА КОРОНАВИРУС В ОБЛАСТ СЛИВЕН

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

ГОЛЯМ ПОЖАР В РАЙОНА НА ТЕЦ-СЛИВЕН

Голям пожар в района на ТЕЦ-Сливен избухна в понеделник вечерта. „В двора на топлоцентралата горят бали, нашите огнеборци правят всичко възможно огънят да не достигне до сградите“, заяви пред Sliveninfo

Новини Сливен

НАД 30 ИНФОРМАЦИОННИ СЪБИТИЯ ОТЧЕТЕ ОИЦ СЛИВЕН ЗА 2017 Г.

Подробна информация относно дейността и инициативите, реализирани от Областен информационен център (ОИЦ) Сливен през 2017 г., бе представена в рамките на провелата се днес пресконференция. Събитието уважиха заместник-кметовете на Община

Новини Сливен

ПРОВЕДЕ СЕ 15-ТО ИЗДАНИЕ НА „ЦВЕТЕН КАМЕРТОН“ В СЛИВЕН

И тази година Сливен беше домакин на Националния конкурс ,,Цветен камертон” 2018. Той се проведе в зала ,,Сливен” на 31 март и 1 април. В него взеха участие над 70