ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЕЗОПАСЯВА ФАТАЛНАТА СПИРКА С КОЛЧЕТА

ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЕЗОПАСЯВА ФАТАЛНАТА СПИРКА С КОЛЧЕТА

Преди всичко искам да изразя съболезнования на близките на починалия човек при инцидента на спирката в неделя вечерта. До преди месец този път беше републикански, а отскоро е прехвърлен на общината.  На тази и други възлови спирки ще бъдат поставени колчета за обезопасяване. На тази спирка това ще стане в рамките около седмица. Това заяви пред журналисти в понеделник Румен Иванов, зам.-кмет на Община Сливен и председател на Комисията по Безопасност на движението. По повод тежкия инцидент, за който Sliveninfo първи писа. Той съобщи, че голяма част от членовете на комисията са против поставянето на „легнал полицай“.

„Според колегите тогава ще има опасност автомобили, идващи с висока скорост, да подскочат и направо да паднат върху хората. При всички случаи ще изчакаме становището на проектанта, който ще работи в този участък. След миналогодишния инцидент на същата спирка, когато загина млада жена, поставихме мантинела и допълнителни знаци“, припомни Румен Иванов.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА НАЦИОНАЛЕН УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС ПО ПОВОД 180 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХАДЖИ ДИМИТЪР
Следваща ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОСПОРВА ПРЕД СЪДА РЕШЕНИЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В ТВЪРДИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

18 ЗАРАЗЕНИ СЕ ЛЕКУВАТ В СЛИВЕНСКИ БОЛНИЦИ

18 души,  заразени с коронавирус, се лекуват в момента в две сливенски болници, установи проверка на Sliveninfo. „При нас са настанени общо 10 души. Последните три случая са в по-лека

Новини Сливен

ВИЦОВЕ ЗА СУТРЕШНО КАФЕ

Пиян мъж се качил в автобуса и седнал до един свещеник. Ризата на мъжа била мръсна, а лицето му омацано с червило. В ръцете си държал наполовина празна бутилка вино.

Новини Сливен

БИВШИ ВОЕННИ И ПОЛИЦАИ ПОДКРЕПЯТ СТЕФАН РАДЕВ ЗА НОВ КМЕТСКИ МАНДАТ

Бивши военни и полицаи подкрепят Стефан Радев за нов мандат като кмет на Сливен. Иде реч за Конфедерацията на обществените организации на служителите от сигурността и отбраната, чиито председател е