ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЕЗОПАСЯВА ФАТАЛНАТА СПИРКА С КОЛЧЕТА

ОБЩИНА СЛИВЕН ОБЕЗОПАСЯВА ФАТАЛНАТА СПИРКА С КОЛЧЕТА

Преди всичко искам да изразя съболезнования на близките на починалия човек при инцидента на спирката в неделя вечерта. До преди месец този път беше републикански, а отскоро е прехвърлен на общината.  На тази и други възлови спирки ще бъдат поставени колчета за обезопасяване. На тази спирка това ще стане в рамките около седмица. Това заяви пред журналисти в понеделник Румен Иванов, зам.-кмет на Община Сливен и председател на Комисията по Безопасност на движението. По повод тежкия инцидент, за който Sliveninfo първи писа. Той съобщи, че голяма част от членовете на комисията са против поставянето на „легнал полицай“.

„Според колегите тогава ще има опасност автомобили, идващи с висока скорост, да подскочат и направо да паднат върху хората. При всички случаи ще изчакаме становището на проектанта, който ще работи в този участък. След миналогодишния инцидент на същата спирка, когато загина млада жена, поставихме мантинела и допълнителни знаци“, припомни Румен Иванов.

Предишна ОБЩИНА СЛИВЕН ОРГАНИЗИРА НАЦИОНАЛЕН УЧЕНИЧЕСКИ КОНКУРС ПО ПОВОД 180 ГОДИНИ ОТ РОЖДЕНИЕТО НА ХАДЖИ ДИМИТЪР
Следваща ОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ ОСПОРВА ПРЕД СЪДА РЕШЕНИЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ В ТВЪРДИЦА

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕМ ЗА МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ НА БАЛОТАЖА?

За машинното гласуване на втория тур за избор на президент и вицепрезидент Централната избирателна комисия изработи симулатор, който да улесни гражданите преди да отидат в секциите, съобщиха от областната администрация.

Новини Сливен

РЕЖИСЬОРЪТ ИВАЙЛО ХРИСТОВ ПОСТАВЯ НА СЛИВЕНСКА СЦЕНА „НА ЖИВО ОТ ОНЯ СВЯТ“

1 ОКТОМВРИ /пон./ от 19:00 ч. в ЗАЛА „СЛИВЕН“ – гр. СЛИВЕН гостуват: АЛБЕНА МИХОВА, КИРИЛ ЕФРЕМОВ и ЕВГЕНИ БУДИНОВ с КОМЕДИЯТА „НА ЖИВО ОТ ОНЯ СВЯТ“ от Жан Ноел

Новини Сливен

ПОТОМКА НА СТАР СЛИВЕНСКИ РОД ЩЕ РЪКОВОДИ ПЪРВАТА СЕСИЯ НА НОВИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ

Дора Ескидарова ще ръководи първата сесия на новия общински съвет в Сливен. По закон първото заседание се води от най-възрастния общински съветник. Дора Ескидарова е кореняк сливналийка. Нейният баща беше