30.01.2024 0 2718 Прегледи

ОБЩИНА СЛИВЕН ЗАПОЧНА ПОДМЯНА НА ОСВЕТЛЕНИЕТО В КВАРТАЛ „КЛУЦОХОР“

„Тази година кв. „Клуцохор“ ще е по-добре осветен, за което ще даваме по-малко пари“, обяви пред Sliveninfo Камен Костов, зам.-кмет на община Сливен.

В квартала от днес започна изграждането на ефективна система за улично осветление. Ще бъдат поставени LED лампи. Проектът е на стойност 1 276 000 лева и трябва да бъде осъществен за 180 работни дни. Фирмата изпълнител е „Терасистем“.

Ремонтните дейности стартираха пред блок № 14. Някога там е имало осветление от времето на социализма, но стълбовете са унищожени.

„Стартираме от кв. „Клуцохор“, но така ще стане в целия град. Осветлението ще става все по-добро и все по-икономично“, каза Камен Костов.

Предишна РАЗПРЕДЕЛИХА ГОДИШНАТА СУБСИДИЯ ЗА ЧИТАЛИЩАТА В ОБЩИНА НОВА ЗАГОРА ЗА 2024 ГОДИНА
Следваща СТЕФАН РАДЕВ В ТИРАНА: ОБЩИНА СЛИВЕН Е ЕДИН ОТ НАЙ-АКТИВНИТЕ УЧАСТНИЦИ В МРЕЖАТА В40

За автора

Може да харесате още

Новини Сливен

40 СТОТИНКИ СТИГНА ЦЕНАТА НА ЯЙЦЕТО В СЛИВЕН

40 стотинки стигна цената на едно яйце в Сливен. Снимката, която виждате е от магазин „Кауфланд“. Преди два месеца отново в Сливен имаше рекордна цена от 35 стотинки за яйце.

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НА КОТЕЛ КОСТА КАРАНАШЕВ ПО СЛУЧАЙ ГЕРГЬОВДЕН

Уважаеми съграждани, За мен е чест като кмет на Община Котел да Ви поздравя с настъпването на един от най-почитаните пролетни празници – Гергьовден! Честит имен ден на всички, които

Новини Сливен

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ИНЖ. ИРИНА ПЕТРОВА, ДИРЕКТОР НА ПП „СИНИТЕ КАМЪНИ“

Скъпи приятели, екипът на Природен парк „Сините камъни“ ви поздравява с настъпващите Коледни и Новогодишни празници! През изминалата година нашата централа бе отворена за всички жители и гости на Сливен.